Най-вълнуващата космическа сага се завърна. В Лондон се състоя европейската

...
Най-вълнуващата космическа сага се завърна. В Лондон се състоя европейската
Коментари Харесай

Най-вълнуващата космическа сага се завърна

Най-вълнуващата галактическа сага се завърна. В Лондон се състоя европейската премиера на " Междузвездни войни: Последните джедаи ". По аления килим на " Роял Албърт хол " минаха и английските приноцове Уилям и Хари, които са се снимали като щурмоваци в последния епизод. Но дали сцената е непокътната, към този момент остава загадка на екипа.

 Британските принцове Уилям и Хари на премиерата на Британските принцове Уилям и Хари на премиерата на "Междузвездни войни " в Лондон
Европейската премиера на осмия филм от поредицата "Междузвездни войни: Последните джедаи " се състоя в Лондон. Освен актьорите от поредицата по червени...
 © Българска телеграфна агенция  Състоя се международната премиера на Състоя се международната премиера на "Междузвездни войни: Последните джедаи "
Дългоочакваното събитие за феновете на Междузвездни войни. В Лос Анджелис се състоя международната премиера на "Междузвездни войни: Последните джедаи "...

Звездите от Междузвездни войни. 40 години след първата прожекция, галактическата сага продължава да вълнува със същата мощ.
Марк Хамил: Филмът беше изработен за деца. Не чакахме, че ще бъде признат по този метод от възрастните. Но допускам, че това е филм за деца на всички възрасти.
След премиерата мненията са, че сагата провокира мощни емоции; цялостна е със подиуми, които стискат крепко за гърлото и връщат мемоари.

Джон Бойега: Той освен е изпълнен с деяние, само че е и най-емоционалният, тегли в разнообразни направления, импровизиран е.
В послесния епизод принцеса Лея повежда съпротивата против тъмните сили в Галактиката. Това е и последната поява на екран на Кари Фишер, която напусна този свят съвсем преди година. " Ядосвам се. Тя трябваше да е тук. Имаше толкоз живот в нея, беше толкоз мощна ", показа Марк Хамил на премиерата.

Дали новата лента ще разочарова върлите почитатели на сагата? Едва ли. Според критиците, Силата отново е на страната на " Междузвездни войни ".
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР