Най-важният тест за Лудогорец предстои днес в Словения! Орлите излизат

...
Най-важният тест за Лудогорец предстои днес в Словения! Орлите излизат
Коментари Харесай

Най-важният тест за "Лудогорец"

Най-важният тест за " Лудогорец " следва през днешния ден в Словения! " Орлите " излизат за мач-реванш от плейофа за влизане в групите на Лига Европа против локалния първенец " Марибор ".

Първият мач в Разград приключи 0:0 след редица пропуски на домакините. Тогава " Лудогорец " сподели, че е по-класният отбор, само че в последна сметка от " Марибор " бяха удовлетворени, че не получиха гол в личната врата.

Снимка: Lap.bg

След този мач и равенството със " Славия " в шампионата, клубът освободи треньора Стойчо Стоев. Решението беше изненадващо, поради идния през днешния ден значим мач. В Словения " орлите " отпътуваха водени от Станислав Генчев, който е краткотраен вид за ментор.
Генчев: Готови сме да отговорим на всичко, което " Марибор " предприеме (ВИДЕО) "Направили сме тактика и проект за мача "
Какво чака " Лудогорец " на " Людски врт "?

Със сигурност голямо предизвикателство. Все отново " виолетовите " не са допускали гол вкъщи от 54 месеца. А точно това би трябвало на българския отбор.

Снимка: Lap.bg

Иначе Генчев няма проблеми с контузени играчи. С отбора не пътува единствено Джоди Лукоки, който най-вероятно ще бъде продаден.

Ще успее ли разградският тим да играе в групите на Лига Европа за трета поредна година? Ще стане ясно след мача в " Марибор " от 21:15 ч.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР