Най-успешно тези характеристики се постигат, когато се използва естествена закваска,

...
Най-успешно тези характеристики се постигат, когато се използва естествена закваска,
Коментари Харесай

Майстори на киселото мляко: трябва да е плътно, с кисел вкус и задължително с каймак

Най-успешно тези характерности се реализират, когато се употребява естествена закваска, споделят участници на панаира в Разград

Плътно, с кисел усет и наложително с каймак. Това са трите най-важни белега на хубавото българско кисело мляко, споделиха пред " 24 часа " локални производители от Ловеч и с. Осенец, присъединили се в годишния Фестивал на киселото мляко, националните обичаи и художествени занаяти в Разград.

Когато млякото е доста маслено, като биволското, би трябвало да седи на зрънца от горната страна. Те демонстрират че млякото е компактно и доста маслено.

Най-успешно тези характерности се реализират, когато се употребява естествена закваска. А още по-добре, когато се употребява непокътнатата във времето техника заквасата да идва от друго, добре подквасено мляко.

Местни производители на млечни артикули пък се състезават за купата " Баш занаятчия ".

Според дребните производители оповестяването на Българското кисело мляко от Европейска комисия за предпазено название, е положително, само че за тяхното произвеждане това няма да докара до никакви промени.

Огнени хавайски ритми и индийски танци превзеха улиците на Разград при откриването на 21-ото издание на фестивала. Заедно с гостите от Хавай и Индия, в първата концертна нощ градът посрещна и един състав от Авджълар (Турция).

Преди да показват пред разградската аудитория своите танци, по традиция бе определена и кралица на фестивала - Алейна Осман, а нейни подгласнички станаха Туана от Турция и Вивиан от Хавай. [**sorce_name**]
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР