Най-успешният български боксьор при професионалистите Кубрат Пулев даде пресконференция преди

...
Най-успешният български боксьор при професионалистите Кубрат Пулев даде пресконференция преди
Коментари Харесай

Кобрата: Съперникът ми е много бърз и удря силно

Най-успешният български боксьор при експертите Кубрат Пулев даде конференция преди идващия си дуел на галавечерта в Лос Анжелис на новата организация “Трилър”, където на 14 май ще се изправи на кръга против Алексей Федосов.

“Винаги се приготвям доста съществено за всичките си дуели и по тази причина съм убеден, че ще победя. Няма значение дали е за мач в “Трилър” или за бокс. Знам, че има доста българи, които ще ме поддържат.

Съперникът ми е доста бърз и удря мощно, само че ще съм квалифициран за него. Надявам се доста българи да дойдат да гледат онлайн, тъй като ще е забавно бойно шоу. Ще бъде страхотно”, сподели Кубрат Пулев.

Промоутърът на братя Пулеви Ивайло Гоцев пък изрази оптимизъм, че скоро Кобрата ще се боксира за трети път за международната купа и този път ще я завоюва. Гоцев добави и похвали за противника на Кубрат - Андрей Федосов, като дефинира дуела с равни шансове за триумф и на двамата състезатели, само че това е пътят, по който Пулев желае да потвърждава качествата си пред почитателите.

Кобрата дебютира на церемония на " Трилър " на 28 ноември, когато нокаутира бързо в първия рунд Франк Мир.

Kubrat Pulev shares his experience competing at.
— FITE (@FiteTV)
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР