Най-успешният български боксьор Кубрат Пулев ще посети Созопол днес. Поводът

...
Най-успешният български боксьор Кубрат Пулев ще посети Созопол днес. Поводът
Коментари Харесай

Кобрата на плаж в Созопол

Най-успешният български боксьор Кубрат Пулев ще посети Созопол през днешния ден. Поводът е празникът на града - денят на Света Марина, а повода - желанието му да поддържа родния туризъм.

От 15 години Кобрата не е стъпвал в куротния град, само че в този момент е притеглен от опцията да се наслаждения на райското място край морето, заяви " Флагман ".

В 17:30 часа Кобрата ще участва на връчването на званието " Почетен жител на Созопол " на международния първенец по битка и изявен състезател Руси Петров. Церемонията ще се състои в Художествената изложба в Созопол, където по-късно ще бъде открита галерия на созополски художници " История, настояще и бъдеще на Созопол ", акцент в която ще бъдат непоказвани планове и произведения на художника Иван Бахчеванов и независима галерия „ Абстракции “ на Благой Атанасов.

Преди това Кубрат Пулев ще посети постройката на Общинския съвет в Созопол и ще се срещне с ръководителя на локалния парламент Георги Пинелов, по чиято покана боксьора гостува на Созопол.

В 16:30 ч. Кубрат Пулев ще бъде признат в кабинета на кмета на Община Созопол Тихомир Янакиев.

В съботния ден Кобрата, прочут със своето родолюбие и национализъм, ще посети и прегледа църквите и музеите в Созопол. При всички положения боксьорът ще отдели време и за плаж.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР