Най-успешната ни плеймейтка Николета Лозанова няма да ражда в ефир,

...
Най-успешната ни плеймейтка Николета Лозанова няма да ражда в ефир,
Коментари Харесай

Боби М. прецакал НиЛо: Тя няма да ражда в ефир на живо

Най-успешната ни плеймейтка Николета Лозанова няма да ражда в ефир, каквито бяха предварителните проекти на моделката и възлюбения й - футболиста Николай Михайлов.

Двамата дадоха предложение за риалити формат до Би Ти Ви, в което да описват за всекидневието си, какво обичат да вършат, по какъв начин се забавляват, по какъв начин протича бременността на Николета и... даже нейното раждане.

От самата телевизия също потвърдиха, че се разисква сходен проблем. Той обаче към този момент е стопиран, защото се " сблъсква " със събитията към свекъра на Николета - Боби Михайлов, и публичния митинг по отношение на него и активността му като началник на БФС.

" Цяла България застана против този човек, няма смисъл да чистим имиджа на фамилията му, като пускаме това шоу ", описват за договарянията източници от Би Ти Ви.

Е, в последна сметка освен слабите резултати на националния тим по футбол, само че и кървавият митинг накараха след 10 дни ексвратаря на националния тим - Боби Михайлов, да подаде оставка. Това обаче не успокои хората. Депозираната оставка, която занапред би трябвало да се гласоподава на идващ конгрес, и непрекъснатите кавги към нея доведоха до отвод телевизионните шефове да потвърдят настояванията на Ники и Николета.

Въпреки това синът на шефа на БФС и най-успешната ни инфлуенсърка не се отхвърлят от концепцията си да се демонстрират в ефир като сполучливото американско семейство на Ким Кардашиян.

Идеята им бе шоуто да се излъчва в пролетния тв сезон, а за него НиЛо да прибере прекомерно висок хонорар от 250 000 лв.. В рамките на идното предаване двамата щели да подреждат нов дом за порасналото си семейство, ще демонстрират по какъв начин купуват детски креватчета, гардеробчета и дрънкалки. Основният акцент обаче ще пада върху вълненията на бъдещата майка по отношение на идването на нейното дълго чакано бебе.

Лозанова в никакъв случай не е крила, че желае второ дете след щерка си Никол от към този момент някогашния си брачен партньор Валери Божинов. Момичето се роди преди 11 години. Оттогава майка му се надява на още едно бебе. Въпросът стана изключително настоящ, откакто Николета се раздели с Божинов и заживя с Ники Михайлов. Вратарят към момента няма деца и най-вероятно желае да стане татко повече и от нея.

" Не ми е непозната концепцията да имам още едно дете ", показа в изявление за вестника Николета преди месеци.

Благата новина, че към този момент е бременна, показа самата тя в инстаграм профила си. Според близки до нея НиЛо би трябвало да роди след Нова година и бебето е от мъжки пол.

" Аз ще оказвам помощ на фамилията единствено в случай че ме повикат, другояче те сами ще си гледат бебето ", увери ни майката на Николета - бизнесменката от Пловдив Еридина Лозанова.

Двете с НиЛо се чуват всеки ден, а сестрата на плеймейтката – Велина, също се вълнува от мисълта, че ще става вуйна, написа

Идеята плеймейтката да демонстрира живота си отвън прожекторите я вълнува от дълго време. Преди година Ни Ло даже пусна книгата си - " Професия икона ", в която описваше целия си живот и по какъв начин е станала инфлуенсър номер едно у нас.

" В нея описвам по какъв начин от една жена без самочувствие и убеденост стигнах до такава с хиляди почитатели и международна популярност ", показа тогава Лозанова.

В книгата си тя описа и за Ники Михайлов. По-точно Николета си спомня за един избран 14 февруари в учебно заведение, когато всички там са с гаджетата си, а Ники е на лагер с " Левски " в чужбина. Това обаче надалеч не значи, че той не се е сетил да направи деня й прекрасен.

" Вече бяхме гаджета. В час по география се почука на вратата и ме извикаха. Видях пощальон с голяма кошница и 101 рози в нея, имаше и подарък - колие с ключе. А на картичката пишеше: " Давам ти ключа от сърцето си, ти реши дали да го отключиш. " Жестът на Николай ме беше оставил без думи. "

Друг доста значим миг в живота на моделката е този, в който се появява на дребния екран като водеща на едно от най-гледаните излъчвания по това време. Може би тъкмо този миг тя дефинира като стадия, в който е почнала да се занимава с инфлуенсърство.

" Докато бях телевизионно лице, ме помолиха да се фотографирам в реклама за марка дамски облекла. Но клиентите нямаха опция да ми платят за публикуването на цялата фотосесия и се съгласих да получа пари за един пост в мрежите. Това беше първият ми сходен ангажимент, само че не желая да го дефинирам като момента, в който се трансфорах в инфлуенсър. Тогава започнах с хонорар от 500 лв.. След това тази цена последователно се вдигаше, а през днешния ден сумата за един пост в моя профил е в пъти по-висока ", изяснява още плеймейтката.

Към този миг тя е една от най-следваните известни персони в инстаграм и това й дава право да кандидатства за риалити шоу в телевизия, съгласно думите на самата Николета.

 
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР