Най-унизителното състояние на българския парламент, пълзящ фашизъм.Това заяви лидерът на

...
Най-унизителното състояние на българския парламент, пълзящ фашизъм.Това заяви лидерът на
Коментари Харесай

Нинова: Това е най-унизителното състояние на българския парламент, пълзящ фашизъм

Най-унизителното положение на българския парламент, пълзящ фашизъм.Това съобщи водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова в коридорите на Народното събрание във връзка случилото се в пленарната зала, съобщи кореспондент на " Фокус “ .

" Това, което се видя през днешния ден, е най-унизителното положение на българския парламент, откогато той съществува. Борисов, Кирил Петков, Христо Иванов, към вас се обръщаме, това ли ви е евроатлантическият живот в България и европейски парламент. Това са главните виновници да се случи това, което видяхте през днешния ден “, съобщи водачът на Българска социалистическа партия.

Нинова изясни за какво водената от нея политическа мощ не бе в зала и не се записва: " Българска социалистическа партия е сериозна партия и не взе участие в такива неща “.

Тя счита, че слуилото се през днешния ден е инструмент за " помпане “, както на опозицията, по този начин и на ръководещото болшинство.

" Това, което прави " Възраждане “ е реплика, тъй като те, в случай че желаеха да се приключи съвещанието или да вземат присъединяване в дебата, можеше да се изкажат. Какво вършат вътре? Стоят пред трибуната, болшинството ги намачка, потегля си съвещанието, приказват си от място, взимат се решенията. Това е проект за взаимопомпане на националистите “, съобщи Нинова.

Тя уточни, че в предишното това се е случвало с Волен Сидеров.

Нинова счита, че в Народното събрание " пълзи фашизъм “. Тя бе сериозна към решенията за анулацията на таксата за транспорт на газ и отпадането на дерогацията.

По тематиката с МОЧА Българска социалистическа партия дефинира демонтажа като " варварщина ". Петата политическа мощ подлага на критика още веднъж и възбраната за изявлението на Митрофанова.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР