Най-трудната задача при тази рецепта е чакането да стегнат Сигурно

...
Най-трудната задача при тази рецепта е чакането да стегнат Сигурно
Коментари Харесай

Хем чийзкейк, хем бонбони, хем без печене! Бива ли такава вкусотия, при това само с 4 продукта

Най-трудната задача при тази рецепта е чакането да стегнат

Сигурно няма човек, който да не харесва чийзкейк. Любимият на американците десерт навлезе стремително и у нас, освен това напълно естествено – чийзкейкът е лек, не прекомерно сладостен и доста ободрителен. Най-хубавото е, че има версии без печене, които се подготвят елементарно вкъщи.

Предлагаме ви рецепта за най-бързия и елементарен чийзкейк под формата на топчета, най-трудната задача е да бъдат охладени и подготвени за консумация.

Ето по какъв начин се подготвят вкусните чийзкейк топки:

Чийзкейк топки

Продукти:

200 г несолено крема сирене
100 г натрошени бисквити
25 г пудра захар
бял или мрачен шоколадов топинг

Приготвяне:

Извадете крема сиренето от хладилника към половин час преди подготвяне, с цел да омекне малко. Смесете го с пудра захар, до момента в който получите гладка хомогенна примес.

Добавете натрошените бисквити със сметаната. Чувствайте се свободни да употребявате разнообразни типове: бисквити за чай, кафени или други сходни. Охладете сместа в хладилника за най-малко един час, с цел да се стегне. Разделете охладената примес на по-малки топчета. Поставете ги във фризера за 30-60 минути.

Разтопете бял или мрачен шоколад в пара или микровълнова фурна, след което изсипете върху охладените топчета. Върнете топките във фризера, с цел да стегне изцяло шоколада, по-късно ги поставете в кутия и приберете в хладилника.
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР