Най-търсеният човек в началото на изминаващата седмица стана бившият депутат

...
Най-търсеният човек в началото на изминаващата седмица стана бившият депутат
Коментари Харесай

Строител на капитализма: Пламен Моллов

Най-търсеният човек при започване на изминаващата седмица стана някогашният народен представител от Национална движение „Симеон Втори" и някогашен началник на Българската организация по сигурност на храните (БАБХ) Пламен Моллов по време на кабинета " Орешарски ".

На абсурден запис, изминал в няколко уеб страницата, на шефа на БАБХ Христо Даскалов беше препоръчан рушвет от лице, което се допуска че е Пламен Моллов. Финансовата оферта към Даскалов, наречена " една документи ", която може да е регулярна, е поради опитите на страната да си върне контрола на турската граница при пункта Капитан Андреево.

В уеб страницата Frognews бързо след приключването на записа беше оповестено дълго известие до медиите от Пламен Моллов, в което се споделяше, че той не е водил диалози за рушвет и ще съди всеки, който го набеди.

Няколко дни по-късно обаче Моллов изчезна от полезрението, като даже не се яви на съвещанието на парламентарната антикорупционна комисия, където трябваше да бъде изслушан. Обяснението беше, че и двата му телефона дават заето и той бил в постоянен годишен отпуск до края на юни.
Реклама
Записът въпреки всичко коства на Моллов най-малко все още опцията да стане част от партията " Български напредък " на Стефан Янев, като допреди " документите " той беше в инициативния й комитет.

" Г-н Моллов при тези разкрития няма да бъде част от учредителите. Когато се създадат нужните следствия и той надлежно си почисти името - дай боже - тогава можем да мислим за някакво взаимно бъдеще. Но сега не ", уточни някогашният боен министър и длъжностен министър председател Стефан Янев.
Етикети Персонализация
Ако обявата Ви е харесала, можете да последвате тематиката или създателя. Статиите можете да откриете в секцията Моите публикации
Автор Калина Горанова
Източник: capital.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР