Най-старият човешки фосил е на 2,8 милиона години, или поне

...
Най-старият човешки фосил е на 2,8 милиона години, или поне
Коментари Харесай

Това не може да съществува: Вкаменен пръст на 100 милиона години

Най-старият човешки фосил е на 2,8 милиона години, или най-малко по този начин ни споделя главната антропология. Но тази позиция е оспорена от редица находки, които просто не се вписват, като този втвърден човешки пръст, за който се счита, че е на 100 милиона години.Неудобната  вкаменелост е открит в средата на 80-те години от притежател на кариера в купчина трошляк. Чакълът и вкамененият пръст са извадени от креда от варовикови формирания в Тексас.Предишните вкаменелости на динозаври, които са били изкопани в региона, демонстрират, че групировката е имала приблизителна възраст към 100 милиона години.

 finger2 600x382 - Това не може да съществува: Вкаменен пръст на 100 милиона години
Палеонтолозите открили, че с цел да се вкаменят меките тъкани, пръстът и притежателят му би трябвало бързо да бъдат заровени в среда без О2. Светкавично заравяне също би означавало, че обособените кафези ще се минерализират самостоятелно и техните микроскопични елементи ще бъдат непокътнати
Вкамененият пръст е разрязан благодарение на диамантен трион, разкривайки отличителните му вътрешни структури, подредени в концентрични кръгове.


 finger5 - Това не може да съществува: Вкаменен пръст на 100 милиона години
CAT сканирането разкри още повече улики, като да вземем за пример съществуването на нещо, което изглеждаше като кости, стави и сухожилия. Разликата в тяхната компактност значи, че те се демонстрират като по-тъмни области на рентгена.

Въпреки че специалистите не могат да дефинират на какъв тип хомосапиенс е принадлежал  пръстът, е доста малко евентуално той да е принадлежал на примат.
Въпросът, който остава, е по какъв начин е допустимо да съществува фосилизиран пръст на възраст 100 милиона години? Живял ли е някакъв чужд човешки тип на Земята?
Друг вид би било съществуването на пътешестване във времето. Това сигурно ще даде отговор на всички загадъчни неуместни артефакти, открити по целия свят.
Всичко това води до един въпрос: открития като това ще дефинират ли смяна на парадигмата в даден миг или всички те ще се окажат машинация или неправилно разпознати предмети?
Разбира се, би трябвало да вземем поради, че има възможност това да е просто следващата машинация или смешка.
Но в случай че това изобретение е законно, то би предложило два вероятни сюжета: или хората са съществували доста по-дълго, в сравнение с си мислим, или това което ни споделят за предишното на нашата планета е неистина.
Източник: hiddentruth.site

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР