Най-срамното нещо е, когато всички те мислят за бременна, а

...
Най-срамното нещо е, когато всички те мислят за бременна, а
Коментари Харесай

Бременна ли е Алекс Богданска, или е просто надебеляла

„ Най-срамното нещо е, когато всички те мислят за бременна, а ти просто си преяла ”. Така Александра Богданска разяснява слуховете, че ще става майка, написа Хот Арена. Чаровната моделка твърдо отхвърли мълвата, че е бременна, както се твърди от няколко седмици. И колкото и на мъжа й да му се желае да стане татко, Алекс го е убедила, че още им е рано за деца.

В момента хубавицата е фокусирана напълно върху кариерата си и е на гребена на вълната. Тя пътува непрекъснато до екзотични дестинации – Сингапур, Тайланд, и съвсем няма време да се спре вкъщи. Въпреки че отсъства постоянно от фамилното ложе, Алекс и Дани не стопират да се забавляват дружно във всеки комфортен миг. Двамата признават, че са по-влюбени отвсякога и се усещат напряко като преродени.

Откакто се задоми, Петканов постоянно изненадва хубавата Алекс с дарове, без да има мотив. Разбира се, той си прави и смешки със брачната половинка си. Наскоро Александра изтърпя да й размаже цяла торта в лицето, и то без даже да се скара на мъжа си, а с усмивка на разположение.

 

 
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР