Най-смелите артисти от Детска танцова школа Тракийче и Брейк формация

...
Най-смелите артисти от Детска танцова школа Тракийче и Брейк формация
Коментари Харесай

Най-сладкият ден зарадва хиляди във Варна, пороят вгорчи настроението на участници и организатори


Най-смелите актьори от Детска танцова школа " Тракийче " и Брейк групировка " Крейзи форс " обаче не се изплашиха от дъжда и танцуваха под пороя. 

Хиляди сладоледи, лакомства и награди въпреки всичко съумяха да стигнат до децата. 

Организаторите на празника показаха голямото си страдание за това, че част от участниците в " Най-сладкият ден " не съумяха да се изявят на сцената, само че те ще получат своите награди и грамоти. Предвидените дарове от втората лотария, която не съумя да се реализира, също ще бъдат раздадени посредством игри, които уредниците ще осъществят на страницата на " Най-сладкият ден " във Facebook.  

Въпреки дъжда в следобедните часове, слънчевите страсти и сладкото въодушевление бяха факт за хилядите варненци и посетители на града в 10-тото издание на " Най-сладкият ден “. По традиция програмата на събитието предвиждаше присъединяване на над 1000 надарени деца и младежи от варненските учебни заведения, читалища, арт обединения, танцови и певчески школи. 

Малчуганите съумяха да оставят пъстър спомен, като изрисуваха картина от цветни ръчички, със специфични боички, а стотици се снимаха пред колоритното " Пано на насладата “. 

Институт " Конфуций “, към Великотърновски университет показа магията на китайските изкуства с краснопис, връзване на възли и изрязване на силуети. Представители на ВСУ " Черноризец Храбър “ демонстрираха приложна просвета.

Участници и деца от публиката се радваха на сладоледи, бонбони, локуми, близалки, сокчета, кроасани, торти и доста дарове.

Малчуганите се забавляваха в голям брой креативен работилници, които съпътстваха програмата.  

Доброволци на " Най-сладкият ден “ бяха младежи от PTPY The Dolphins и Български Младежки Червен Кръст – Варна.

Събитието се организира с поддръжката на Община Варна и партньорството на Солвей соди, Холдинг Варна и компания Лазурен бряг,  жилищен комплекс " Лабиринт ", пристанище Варна, Енерго про, ВСУ " Черноризец Храбър ", Призма, Еко той, Парти рент сървис и доста други.

Участниците в програмата, които не съумяха да получат своите дарове, както и искащите да вземат участие за премиите на празника, които занапред ще бъдат раздадени, могат да получат повече информация на https://www.facebook.com/Nai.sladkiat.den/ в идващите дни. 

Част от празникът вижте във видеото!

За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР