Най-слабото място в слабия последен сезон на Игра на тронове

...
Най-слабото място в слабия последен сезон на Игра на тронове
Коментари Харесай

Ита поставя горещите сцени в суперпродукциите

Най-слабото място в слабия финален сезон на Игра на тронове бяха горещите подиуми, преценя изисканият английски Таймс и среща публиката с дамата, която, в случай че продуцентите бяха наели, нещата щяха да наподобяват по друга метод. Ита О`Браян има славата на най-хубавия в света "координатор на интимни подиуми ". "Давам ясни инструкции по целия път до оргазма ", изяснява самата дама. Тя е първата "хореографка " от този вид във Англия и професионализмът й е издирван както за сериали, по този начин и за кино продукции.

Тя кара акторите да се усещат на място, комфортно и без терзание да извършват функциите си в най-деликатните моменти от действието. Става международна звезда с слагането на горещите подиуми от Sex Education на Netflix. Сега е на 54 и наподобява повече на учителка, психолог или галеристка. Работи като преподавател по придвижване в по този начин стилния на Острова движенчески спектакъл. Докато Военновъздушни сили не я наема за продукцията си Gentelman Jack, за която би трябвало да образова актриса са горещи подиуми с жена, само че в стила на 19-и век, в която ера се развива драмата. "Първо запитвам клиентите по какъв начин вършат секс, какво обичат и какво не, с цел да могат да слага нещата, тъй че да им бъде удобно пред камерите.

Работата ми не е единствено да знам наизуст Кама Сутра, за всеки обособен филм върша специфични проучвания ", изяснява майсторката. "Сценаристът нормално написа: "Те имаха деятелен секс ", което е все едно в либретото на мюзикъл да е записано: "Те пеят ". От мен се чака зад тази обща фраза да изведа метода, по който актьорите да извървят целия път до оргазма ", напълно съществено приказва дамата. И дава образци с филми, които не са имали съветник като нея и горещите подиуми наподобяват комедийно като Шоугърли с псевдоеротиката сред Кайл Маклоклан и Елизабет Бъркли и Вреда със сюблимната среща на Джеръми Айрънс с Жулиет Бинош.

А от време на време даже не е смешно, а е просто жалко, написа Таймс и загатва Игра на тронове. "Проблемът е, че за доста режисьори е проблем да облекат в думи това, което желаят да видят пред камерите в кадър, позор ги е или не могат да обяснят на актьорите. Получават се унизителни обстановки, от които се оплакват - примерно Мария Шнайдер за Последно танго в Париж и Леа Сарду за Синьото е най-топлият цвят, тъй като се почувствали унизени и изнасилени. Получава се по този начин, че вместо да се организира прелиминарен диалог, режисьорът оставя актьорите да се оправят, както могат.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР