Най-сигурният път към сърцето на любимия човек минава през стомаха

...
Най-сигурният път към сърцето на любимия човек минава през стомаха
Коментари Харесай

Романтична вечеря е най-популярният подарък за Св. Валентин

Най-сигурният път към сърцето на обичания човек минава през стомаха – вечеря на открито е най-популярният подарък за Св. Валентин съгласно скорошно изследване на Mastercard Love Index. На второ място в проучването е подарък – пътешестване за деня на влюбените.
Средствата, изхарчени за до неотдавна обичайни за Св. Валентин дарове като цветя се намалява с 3%, макар че броят преводи се е нараснал с 14%, което демонстрира, че когато става въпрос за знаците на романтиката, даже едно цвете може да значи доста повече от огромен букет. Подобна е обстановката и при бижутата – изхарчените средства понижават с 9%, само че преводите се усилват с 10% по отношение на 2015 г.Изследването, което проучва държанието при извършване на покупки в над 200 територии по света, показва и бъдещите трендове при покупките за Св. Валентин.
Тенденцията за онлайн извършване на покупки за празника се усилва, сочи изследването. Данните потвърждават развиването на „ стопанска система на прекарванията “, която се движи от устрема към благополучие посредством основаването на прочувствени моменти, а не през закупуването на материални дарове.
„ Да обградиш с внимание обичания човек за Деня на Св. Валентин продължава да бъде настоящо измежду двойките. Данните от нашето изследване демонстрират, че до момента в който хората към момента купуват обичайни дарове, от ден на ден се ускорява наклонността да подариш незабравими взаимни мигове “, споделя Ваня Манова, управител на Mastercard за България и Македония.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР