Най-щурата и най-евтина ваканция е с пинта за 80 пенса

...
Най-щурата и най-евтина ваканция е с пинта за 80 пенса
Коментари Харесай

Слънчев бряг – най-лудата и евтина парти почивка

„ Най-щурата и най-евтина почивка " е с пинта за 80 пенса и клубове, отворени до 7 часа сутринта, написа английският вестник „ Дейли Стар “ за Слънчев бряг.

Евтините бюджетни почивки в българския курорт го подреждат до Айя Напа, Магалуф и Ибиса за феновете на празненствата, само че там има и още какво да се прави - от разходки с лодка до тематичен парк на линията.

Въпреки че туристите настояват, че Слънчев бряг в България е „ най-лошото място за празненство от всички “, британците се стичат към „ лудото място “ поради евтиния алкохол, безпроблемните хотели и множеството питейни заведения и клубове.

Диджей, който работи в курорта, споделя, че там има алкохол за 80 пенса, купони по улиците и ежедневни разходки на срама, тъй че не е изненада, че 100 000 търсачи на мощни чувства се насочат към дестинацията всяка година.

В средата на лятната почивка можете да си вземете стаи на цена от 11 паунда на човек на вечер при двама души.

Туристическият инфлуенсър Ръшър се включи в TikTok, с цел да похвали горещата точка, която съгласно него е „ най-лудата и най-евтина празненство отмора “.

Изглежда обаче, че някои хора са посетили курорта и са на малко по-различно мнение. Ту-рист го разказва като „ най-лошото място за празненства от всички “, а различен прибавя, че „ е бил в Ма-галуф, Айя Напа, Занте и Слънчев бряг, като последният е най-лошият от всички “.

Ръшър показа рекомендациите си за туристите, които желаят да опитат българския курортен град, потвърждавайки, че в региона има доста повече неща за правене, в сравнение с просто да се на-пиеш - от прелестните плажове до подобаващите за плуване води.

След това Ръшър демонстрира клипове от нощни клубове и празненства, където можете да се забав-лявате. Той споделя: „ Слънчев бряг е бясно място за празненство почивка, среща се в България, тук има толкоз доста неща за правене, дребосъче “.

„ Очевидно е, че нощният живот е страховит, а линията е дълга. Толкова е огромна, че има какво да се прави на нея. Дори има панаирни атракции на линията “.

В един от клиповете той демонстрира по какъв начин туристите се качват на мотоциклети, спускат се по водни пързалки и се спускат с влакчета - всичко това единствено на няколко крачки от централната улица.

Местният дисководещ Джейми Норт съобщи пред „ Стар “, че британците няма да имат проб-леми с намирането на на ниска цена алкохол. „ Той се продава на всеки ъгъл, всеки бар предлага без-платен шот и продава евтина бира “, сподели той. „ Случват се доста странни неща, като напри-мер хората си губят обувките и персоналните движимости на плажа. Походът на срама също притегля погледите в Слънчев бряг “.

Той добави, че клубовете могат да останат отворени до 7 часа сутринта, само че за тези, които имат потребност от почивен ден, с цел да облекчат махмурлука, има доста неща за проучване.

Дисководещият показа: „ През деня има доста барбекюта и търговци на храна - можете до-ри да си поръчате доставка до плажа или хотела, в случай че сте прекомерно огромен махмурлия.

Плажният бар „ Викинг “ е придобил най-голяма известност като гореща точка в Слънчев бряг. По време на шоуто млади дами смъкват горнищата си и демонстрират гърдите си, с цел да се ка-чат гратис на атракцион в панаирния парк, както е планувано в пикантната промоция.

В питейните заведения и заведенията за хранене момчетата играят игри с пиянство и се събличат голи или изпадат в безсъзнание от прекомерното количество алкохол.

Двойки могат да бъдат видени да се разгорещяват на обществени места и даже един пенсионер е толкоз пийнал, че не може да откри хотела си.

В мненията към видеото на Ръшър доста британци показаха вълнението си от града и демонстрираха какъв брой доста го обичат.

Един от тях споделя: „ Отиваме в България OMG “.

„ Най-доброто лятно място в България, кълна се “, прибавя различен.

Трети пък разяснява: „ В България има доста хубави места за отмора: Най-добрата седмица в живота ми, той не лъже “.

Жена на име Мадисън пък се пошегува: „ Била съм над 10 пъти и го обичам. Добре е за евти-на отмора - платих 285 паунда за седмица с включени полети „ ол инклузив “. /БГНЕС
Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР