Най-щастливата нация ще ни учи как да сме щастливи и

...
Най-щастливата нация ще ни учи как да сме щастливи и
Коментари Харесай

Финландия иска да сте щастливи, предлага безплатен майсторски клас, за да го докаже

Най-щастливата нация ще ни учи по какъв начин да сме щастливи и ние. Финландия бе оповестена за страната с най-щастливо население за шеста поредна година от класацията на World Happiness Report, заради което сега  провежда своя първи мастърклас по благополучие за всички, които желаят да го намерят.

От специфичния Masterclass of Happiness ще могат да се възползват 10 късметлии, които ще завоюват шанса да да открият своето вътрешно благополучие. " Обучението " ще се организира в продължение на четири дни през юни в Kuru Resort във финландския район Lakeland, където участниците ще бъдат настанени във вили със лично спа и сауна. За избраниците образованието и престоят ще са изцяло безвъзмездни, а останалите имаме опция да проследим семинара онлайн.
    View this post on Instagram           
A post shared by Private Resort (@kururesort)

„ Вярваме, че финландското благополучие произтича от тясната връзка с природата и нашия партерен метод на живот “, споделя Хели Хименес от страна на уредниците Business Finland, като прибавя „ Избрахме най-хубавите треньори, един от най-спиращите дъха курорти във Финландия и време при започване на лятото измежду красивата финландска природа за нашия майсторски клас. Смятаме, че това е в действителност неповторима опция да открият нещо прелестно и скъпо. “

За да аплайват, искащите би трябвало да се регистрират до 2 април онлайн и да изпълнят предизвикателство в обществените медии в Instagram или TikTok, създавайки свое лично наличие, което разказва за какво желаят да се причислят към класовете и демонстрира какво ги кара да имат вяра, че „ скрито ” може да са финландци.

Избраните претенденти ще бъдат обществено оповестени в каналите на Visit Finland в Instagram и TikTok на 2 май.
    View this post on Instagram           
A post shared byPrivate Resort (@kururesort)

Финландия заема първо място в Световния отчет за щастието за шеста поредна година. Докладът прави оценка няколко фактора, в това число - благотворителност, чувство за съчувствие, независимост за избор на живот, обществена поддръжка и предстояща дълготрайност на живота.

Според World Happiness Report 2023  след щастливите финландци се в листата се подреждат жителите на Дания, Исландия, Израел, Нидерландия, Швеция, Норвегия, Швейцария, Люксембург и Нова Зеландия, а раздраните от войни Афганистан и Ливан остават двете най-нещастни страни в изследването.

България е на 77-о място в тазгодишния отчет, което е с осем позиции по-високо в класацията спрямо предходната година и с единайсет спрямо отчета отпреди две години. Държавите директно  преди нас в листата са Еквадор, Перу и Филипините, заемащи надлежно 74-то, 75-о, а на  76-о място. Трите страни директно след нас в класацията са Непал, Армения и Таджикистан.

Оценката на щастието на хората е останала " удивително устойчива “ макар пандемията от новия ковид, като международните междинни стойности, регистрирани в интервала от 2020 година до 2022 година са толкоз високи, колкото са били в годините преди пандемията от 2017 - 2019 година, се отбелязва в отчета.

Изследването, което е дело на Мрежата за решения за стабилно развиване на Организация на обединените нации, се основава на данни от световни изследвания на Gallup измежду хора допълнително от 150 страни. Държавите са класирани въз основа на техните междинни оценки на живота през предходните три години.

 

 

 

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР