Най-романтичните летища в света са тези в Хонконг и Токио,

...
Най-романтичните летища в света са тези в Хонконг и Токио,
Коментари Харесай

Ето кои са най-романтичните летища в света

Най-романтичните летища в света са тези в Хонконг и Токио, сочат данните на уеб страницата momondo.ru., описват от Darik News.

Степента на сантименталност е избрана по няколко фактора от специалистите на уеб страницата - продължителността на безплатното паркиране на коли и така наречен „ Kiss & Fly “ зона („ целуваш и летиш”). Това е регионът пред входа на постройката на летището, предопределена за посрещане и изпращане на пасажери.

Експертите са решили да схванат кои летища разрешават на околните хора „ оптимално да удължават сантименталните моменти и да им разрешат да се прегръщат и да се сбогуват, без да постанова да заплащат спомагателна такса в региона на терминала. На летищата в Хонконг и Токио пасажерите имат цялостен половин час , с цел да изпратят околните си без да заплащат никакви такси за престоя.

 летище обич Thinkstock

Международното летище в Атина е на второ място, където безплатният престой в зоната „ Kiss & Fly “ е 20 минути.

Московските летища „ Шереметиево “, „ Домодедово “ и „ Внуково “ заемат трето място, следвани от тези в Рим, Палма де Майорка, Прага и Лос Анджелис с 15 безвъзмездни минути.
Следват Сингапур, Париж, Франкфурт и Лисабон. На летищата на тези градове, изпращачите имат 10 минути да се прегърнат. Във Варшава това време е седем минути, а в Цюрих единствено пет минути.

 летище обич Thinkstock

Най-малко сантиментални са летищата във Виена, Дъблин и Мадрид , където няма безвъзмезден интервал за паркиране или престой в зоната „ Kiss & Fly “.

Не пропускайте нашата нова функционалност "Оферти ", в която ще откриете потребни, практични и прелестни артикули на промоция от българския пазар , особено селектирани за вас от екипа на Edna.bg.
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР