Най-рискови са пътните отсечки Бачково-Нареченски бани, Смолян-Кричим-Стамболийски, София-Карлово-Бургас и Юговско

...
Най-рискови са пътните отсечки Бачково-Нареченски бани, Смолян-Кричим-Стамболийски, София-Карлово-Бургас и Юговско
Коментари Харесай

Аларма! Дъждовете Отприщиха Огромен Риск За Много Българи! Всеки Момент Може Да Ви Погребе Мощно

Най-рискови са пътните прави Бачково-Нареченски бани, Смолян-Кричим-Стамболийски, София-Карлово-Бургас и Юговско ханче-Югово-Лъки-Здравец. Възможно е образуването на свлачища и в региона на проходите „ Козница “ и „ Стражата “. Водачите би трябвало да бъдат изключително бдителни, преминавайки през посочените посоки и да не подхващат рискови маневри.

Проходът Троян-Кърнаре към момента е напълно затворен за придвижване на всички моторни транспортни средства, поради внезапното утежняване на метеорологичните условия и паднали от снега дървета. Дежурният в Областно пътно ръководство прикани водачите да не потеглят на път с летни гуми към високопланинските проходи, защото по високите елементи е огромна вероятността за снеговалежи. Екипи са в подготвеност да реагират навреме на подадени сигнали и да оказват подпомагане. Препоръчва се на водачите да не подхващат пътувания през планинските елементи, в случай че това не е неотложно.

Трафикът на територията на Пловдивска област се прави с естествена активност и без усложнения. Изключение вършат секторът на Автомагистрала „ Тракия “ в региона и пътя Пловдив-Карлово, където придвижването е натоварено. Пътните настилки по главните посоки са преобладаващо мокри и хлъзгави.

На територията на град Пловдив придвижването е интензивно, само че не се следи скупчване на коли по основните булеварди. Преминаването през светофарните уредби се реализира обикновено в границите на към 2-3 минути. Пътните настилки в града са отчасти мокри.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР