Най-продаваният латино изпълнител в света - Maluma - е в

...
Най-продаваният латино изпълнител в света - Maluma - е в
Коментари Харесай

Сензацията Maluma е в София, разхожда се по Витошка

Най-продаваният латино реализатор в света - Maluma - е в България! Звездата дойде за концерта си в зала " Арена Армеец " ден по-рано и даже се разноски по " Витошка ".
От фотосите, публикувани в обществената мрежа се вижда, че горещият мачо не е с многочислена защита, а компания му вършат - татко му и хора от екипа му.

Утре вечер (10 юли) българските почитатели ще станат очевидци на едно грандиозно шоу с доста пиротехника и аудио-визуални резултати. Подкрепен от мощен лайв бенд и дванадесет танцьора, Maluma ще извърши нови версии на някои от най-големите си шлагери, както и последните си сингли " HP ", " 11PM " и " Hola Señorita (María) ".
На 17 май се състоя формалната премиера на последния четвърти студиен албум на 25-годишния реализатор " 11:11 ", част от който са шлагерите " НР " и „ 11 PM “. Той съдържа общо 16 нови песни и включва колаборации с някои от най-големите имена в музикалната промишленост, измежду които кралицата на поп музиката Мадона, Рики Мартин, Nicky Jam Oficial, Ozuna и други.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР