Най-продаваният електромобил на Европа- Renault ZOE, получи нов и по-мощен електромотор, който

...
Най-продаваният електромобил на Европа-
Renault ZOE, получи нов и по-мощен
електромотор, който
Коментари Харесай

Електромобилът Renault ZOE получи по-мощен мотор

Най-продаваният електрически автомобил на Европа- Renault ZOE, получи нов и по-мощен електромотор, който подсигурява, че бъдещите притежатели на колата могат да разчитат освен на по-динамично пътно поведение, само че и е по-голяма еластичност при експлоатацията й в извънградска среда.

Новият електромотор R110, който става част от оборудването на версията 2018 година на Renault ZOE, е със същите габарити като познатият R90, само че идва с нарастване от 12 киловата или 16 конски сили в мощността си. В резултат на консолидираното на новия задвижващ елемент, компактният електромобил на френската марка предлага с 2 секунди по-добро ускоряване в скоростния диапазон 80-120 км/ч в сравнение с предшественика си, а въртящият момент от 250 Нм е гаранция за динамично пътно поведение.

С въвеждането на пазара на новия електромотор, наличното портфолио електрически елементи на Renault включва пет предложения- 44kW, 57 kW, 60 kW, 68 kW и 80 kW.

Версията 2018 година на Renault ZOE получава и няколко други новости, в това число бордова система R-LINK Evolution с Android Auto, нов екстериорен цвят, и нов пакет Blueberry Purple Pack за равнището на съоръжение INTENS

През миналата година, Renault ZOE е било най-продаваната електрическа кола в Европа за трета поредна година, като във Франция резултатът за модела е повече от 1 на всеки два закупени електрическия автомобил. Общата реализация на модела пък се е увеличила с 44% спрямо 2016 година.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР