Най-популярният формат за кино на открито Лятно кино в парка,

...
Най-популярният формат за кино на открито Лятно кино в парка,
Коментари Харесай

И тази година в Пловдив се завръща „Лятно кино в парка“

Най-популярният формат за кино навън " Лятно кино в парка ", се завръща в Пловдив за трета поредна година със специфична селекция от филми, оповестяват от културния отдел на община Пловдив.

От 1 юли до 19 юли 2020 пловдивчани ще могат да се насладят на заглавия от българското, европейското и американско кино. Прожекциите навън ще са в Цар Симеоновата градина, на Небет тепе, Младежкия рид, в парка край Гребната база, парка до Покрития мост на р. Марица, парк " Розариум ", парк " Лаута " и " Ротари парк " - Тракия.

Сред българските киноленти са подбрани " В кръг " на Стефан Командарев; " Завръщане " на Ники Илиев и " Доза благополучие " на Весела Тотева. Афишът на " Лятно кино в парка " включва " Такси 5 ", италианския филм " Любовна терапия ", комедията " Ченгето от Белвил ", аржентинския филм " Тайните на Киетуд ". И още изключителните превъплъщения на Жулиет Бинош в " Тази, която не съм ", Лиъм Нийсън в " Без последна спирка " и Силвестър Сталоун в " Невъзможно бягство 2: Хадес ".

Всички прожекции са от 21 ч, а преди всяка от тях феновете навън ще гледат и особено подбрани късометражни филми от " Кинематограф ". Входът за прожекциите е свободен, само че кинолюбителите ще би трябвало да си носят нещо за сядане и положително въодушевление, с цел да се насладят на неповторимо лятно кино преживяване под звездите на Пловдив!

Проектът " Лятно кино в парка " се реализира с финансовата поддръжка на Община Пловдив и е част от културния календар на града за 2020 година.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР