Най-популярната водеща в родния ефир, неостаряващата Гала , ще навърши

...
Най-популярната водеща в родния ефир, неостаряващата Гала , ще навърши
Коментари Харесай

Ето я полуголата Гала от джакузито на тузарската си вила посред зима! Може да е на 55, но е топ! (СНИМКИ)

Най-популярната водеща в родния ефир, неостаряващата Гала, ще навърши 55 след 10-тина дни. Личния си празник водещата на „ На кафе “ има намерение да посрещне с огромен ваучър не къде да е, а в новия си дом, на брега на бент.Искър, който двамата с половинката й Стефан спретнаха тази година и прекарват всеки свободен момент на райското местенце.

Именно там фамилията събра родата за Коледа.

Освен всичките екстри, с които се е сдобила русокоската, в имението на двора е сложено джакузи. Именно в него тя разпуска всеки уикенд и се показва по бански дори по малкия екран.

 Гала джакузи

Елегантната и стройна водеща от Плевен е от ония дами, които не се тормозят от възрастта си. Тя постоянно се е хвалила, че фигурата си дължи на положителния си ген и не по-малко на козметичните грижи, които поставя за лицето и тялото си.

 Гала джакузи Искър

Откакто с по-младия си сътрудник Стефан заживяха в имението край язовира, двамата се хранят най-вече с риба. Той готви у дома за жена си, която ежедневно е на работа в будуарното си предаване. А от френските прозорци на имението се открива невероятна панорама към язовира, който апропо постоянно назовават „ Софийското море “.

 Гала вила гледка

 Гала бент.Искър

Ако си спомняте фотосите на Гала от Малдивите, където двойката бе преди 3 години, ще се сетите, че тогава персонално Стефан сподели стегнатите гърди на половинката си, която тогава бе на 52.

А в този момент можем да забележим русокоската по бански след три години – Гала като че ли не е мръднала и се плацика с обичания си в джакузито на открито. Близки до нея хора издават, че вместо да замине на отмора това лято, водещата употребила отпуската си за разкрасяващи интервенции на бюста и лицето и в действителност очевидно се е подмладила.

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР