Най-популярната жена магьосник Джулияна Чен и най-атрактивната лъжовна англичанка Лаура

...
Най-популярната жена магьосник Джулияна Чен и най-атрактивната лъжовна англичанка Лаура
Коментари Харесай

Жени магьосници идват за Златна котка 2020

Най-популярната жена вълшебник Джулияна Чен и най-атрактивната " лъжовна " англичанка Лаура Лондон са единствено част от международните звезди, които ще дойдат в България за деветото издание на магичната среща " Златна котка ". Фестивалът се счита най-авторитетното и най-впечатляващото събитие за фокуси, заблуда, ужасно преживяване и неповторимо представление в Източна Европа.

Мащабът на проявата и интернационалният отзив, който провокира, са мотив главният уредник Дани Белев да направи минитурне в Китай и Русия по публична покана от страна на техните национални фестивали. Българинът е единственият земляк, член на журито на съветския шампионат по магия, персонално предложен от президента на FISM Доменико Данте. В Санкт Петербург Белев освен бе член на експертната комисия, само че и предстоящо възпламени публиката по време на галавечерта, изпълнявайки един от коронните си номера - " Летящата роза ".

" Изживяването беше неповторимо, защото се убедих още веднъж какъв брой е живо и атрактивно илюзионното изкуство ", споделя професионалният вълшебник. И прибавя: " Руснаците в действителност са доста поредни и работят с космополитен мащаб, само че все пак и българските момчета, които се конкурираха в спортната част, Венсан и Маг Суни, се показаха ослепително. "

Впечатленията от Русия за Дани Белев идват непосредствено след неговата аудиенция в Китай. Към днешна дата почитателите му си отдъхват, че визитата му там беше месец преди епидемията на ковид, въпреки че тя се оказа причина китайски посетители да отпаднат от присъединяване в " Златна котка 2020 ".

Но в спокойна и тържествена конюнктура българинът беше представителят на Източна Европа на най-големия азиатски фестивал за заблуда и цирково изкуство. Способностите и харизмата на Белев го предхождат и в Китай, където е посрещнат като същинска звезда.

" Имах персонален преводач, личен водач и огромно почитание. Никога не съм предполагал, че ще срещна толкоз хора отдалеко, които ме познават и наблюдават в обществените мрежи ", споделя Дани. " Но за мен най-голямата чест в действителност беше припознаването на България като фактор в международното илюзионно изкуство, фокусите и магията ", добавя Белев.

А какво е подготвила " Златна котка " за деветия си, само че не заключителен живот, ще схванат единствено гостите на самия фестивал. Поради огромния интерес тази година събитието ще има не едно, а две представления: на 29 март от 16,30 и 19,30 ч. Поради уважението към по-добрата половина от човечеството и вълшебните дами - посетители на фестивала, събитието ще е с поклон към дамите в магията и изкуството.
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР