Най-пълното дете на света, момчето от град Делхи Михир Джаин,

...
Най-пълното дете на света, момчето от град Делхи Михир Джаин,
Коментари Харесай

237-килограмово индийче отслабна драстично. Вижте го

Най-пълното дете на света, момчето от град Делхи Михир Джаин, е отслабнало с 65 кг и за пръв път от няколко години е могло да излезе на улицата, оповестява в. "Дейли мейл ".

Четиринадесет годишният младеж държеше международен връх с тежестта си от 237 кг. През месец април тази година Михир беше подложен на интервенция за шунтиране на стомаха и понастоящем тежи "само " 172 кг.

Във видеото горе вижте с кои храни може да отслабнете

Най-дебелото дете - на 10 години, а към този момент 192 кг

World's fattest child who weighed 37-STONE aged 14 loses ten-stone in two months after undergoing a gastric bypass https://t.co/lzFCM7QJZL
— Daily Mail Online (@MailOnline) June 28, 2018
Индийчето се родило като всяко друго дете, само че пристрастеността му към пържената храна и газираните питиета му докарала наднормено тегло. На 8-годишна възраст лакомникът към този момент тежал 80 кг.

С годините момчето ставало неенергично, а апетитът му растял, потреблението на тлъсти храни - също. Михир все по-рядко ставал от леглото и през декември 2017 година бил изпратен в болница.

Най-дебелото момче в света смъкна 30 кг за месец

Тогава тежестта му възлизало на 237 кг и индиецът бил разгласен за най-пълното дете на света. Преди интервенцията по понижаване на стомаха момчето независимо отслабнало до 197 кг.

https://t.co/NSfi1vRYp3 Old World's Fattest Child, Mihir Jain Loses Weight After Surgery pic.twitter.com/yrj9A0Mzxs
— VIKTORBLOG (@KwaghshirVictor) June 29, 2018
Следете ни на всички места и когато и да е с мобилното приложение на Vesti.bg. Можете да го изтеглите от Гугъл Play и AppStore.

За още настоящи вести от Vesti.bg последвайте страницата ни в Instagram.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР