Най-пълното българче се стопи! Свалил 186 килограма и с елегантна

...
Най-пълното българче се стопи! Свалил 186 килограма и с елегантна
Коментари Харесай

Невероятно! Абитуриентът Самуил свали 186 кг. за бала си! Ето как от 276 стана 90 кила

Най-пълното българче се стопи! Свалил 186 кг и с елегантна визия, 22-годишният Самуил Александров впечатли на абитуриентския си бал преди  броени дни, разбра HotArena.

Заради проблемите със здравето младежът прекъсва образованието си, само че съумява да приключи и да се наслаждения на един от най-хубавите дни в живота си.

А смяната на Самуил е в действителност впечатляваща – той няма стомах, лицето му не е подпухнало и отслабването му е фрапантно. Елегантният черен костюм добавя фантастичната му промяна, а фрагментите от бала затвърдиха усещането, че е положил неимоверни старания, с цел да смъкна тежестта си, писа „ България Днес “.

Преди две години той тежи цели 276 кг, а сега е към 90. Съдбата на Самуил стана обществено притежание точно с помощта на майка му. Руслина разгласява трогателен статус във Facebook, в който описа за едрото си дете. Младежът страда от метаболитен синдром и лекуване за него в България няма.

Към днешна дата Сами е трениращо момче, чиито фантазии са станали действителност.

Откакто се помня, имам голям проблем с наднорменото тегло, слаб в никакъв случай не съм бил. В детството ми имаше доста насмешки по мой адрес поради това, че бях друг. Децата не пропускаха опция да ме назовават с всевъзможни обидни думи. Годините минаваха, бях на 17 г, когато в учебно заведение /тогава тежах към 160-170 кг/ получих и първата си паникатака тъкмо в миг, в който към се бяха струпали  доста хора от класа. Прибраха ме с кола за спешна помощ от учебно заведение “, споделя Саммуил.

През идващите 2 години той не върви на учебно заведение, стои единствено у дома и се тъпче с нездравословна храна. След като се взема в ръце, освен стартира да отслабва, само че и още веднъж потегля на учебно заведение. И към този момент приключи междинното си обучение.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР