Най-оспорваната битка с най-противоречив край на галавечерта Max Fight 42

...
Най-оспорваната битка с най-противоречив край на галавечерта Max Fight 42
Коментари Харесай

Освирквания за победителя в най-противоречивата битка на Max Fight 42

Най-оспорваната борба с най-противоречив завършек на галавечерта Max Fight 42 се оказа тази сред евентуално най-хубавите български кикбоксьори в категория до 67 кг Драгомир Петров и Константин Михайлов. Михайлов завоюва с 2-1 съдийски гласа след мощен първи рунд, в който прати противника в нокдаун, само че Петров се съвзе по впечатляващ метод и по-скоро имаше причините да претендира за победа в идващите два рунда.
Зрителите в столичния хотел " Маринела " освиркаха бурно оповестяването на решението, тъй като смятаха, че Петров е направил задоволително, с цел да реализира поврат в развиването на дуела.
На галавечерта Max Fight 42 почитателите видяха и пет вълнуващи срещи по разпоредбите на ММА:

Първият рунд бе най-силен за Константин и той записа нокдаун в актива си след безпощадни комбинации с кикове и крошета, само че някак си оцеля до края на рунда Петров и не се стигна до прибързано прекъсване. Вторият рунд също беше доста оспорван, като Петров съумя да вкара някои положителни кикове и да не разрешава такова очебийно предимство на Михайлов като в предходната част. В третия рунд предните кикове и крошетата на Петров даже му разрешиха да тормози съществено съперника, а феновете приветстваха дейностите и на двамата по време на срещата. Спининг бек фист, ляв прав и няколко колена на Петров в третия рунд също проовкираха аплодисменти от публиката. При оповестяване на решението имаше бурни освирквания, само че спечелилият бе единствено един.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР