Най-опияняващото в американския футбол е културата и общността, която се

...
Най-опияняващото в американския футбол е културата и общността, която се
Коментари Харесай

Александър Кенанов: Американският футбол е като шах със здрави момчета | В темпото на Кари, 22.04.2023

Най-опияняващото в американския футбол е културата и общността, която се основава към него. Това показа „ В темпото на Кари “ състезателят по американски футбол Александър Кенанов.

„ Самият спорт е изискващ доста: той е тактически и физически. Там могат да играят както доста тежки и огромни състезатели, по този начин и доста по-пъргави и дребни момчета. Не можеш да разчиташ единствено на физика, би трябвало да разбираш спорта тактически. Той е малко като шах с огромни, здрави момчета – би трябвало да предвиждаш ходовете на противника, да „ прочиташ “ някакви неща, които те издават чрез позиция на тялото, взор, тактическа подготовка... “, добави той.

 
Като дребен, мразех три неща – реклами, американски футбол и американци. Сега се занимавам професионално с реклами, с американски футбол и сътрудникът ми в бизнеса е американец.
„ През 2007 година видях един билборд с американски футболист, пишеше „ има нов спорт в града “, и взех решение да се опитвам. Отидох, имаше 120 индивида на терена. Просто самата организация и това, което спортът съставлява, ме възпламени. И от този момент не съм спирал “, описа Кенанов.

 

Цялото изявление вижте във видеото.
Източник: euronewsbulgaria.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР