Най-новото завоевание на ексцентричната певица Лейди Гага, е бизнесменът Майкъл

...
Най-новото завоевание на ексцентричната певица Лейди Гага, е бизнесменът Майкъл
Коментари Харесай

Лейди Гага с ново завоевание - slava.bg

Най-новото завладяване на ексцентричната певица Лейди Гага, е предприемачът Майкъл Полански.

През последните няколко месеца, в това число и в навечерието на Нова година в Лас Вегас, изпълнителката беше засичана да се държи за ръце и да си разменя целувки със мистериозен мъж, написа Българска телеграфна агенция, цитирайки Контактмюзик.

Сега US Weekly оповестява, че новото завладяване на Лейди Гага е предприемачът и основен изпълнителен шеф на "Паркър груп " Майкъл Полански.

Самата Стефани Германота, както е същинското име на певицата, е разгласила кадър в своя Инстаграм профил, в който е седнала в скута на новия си обичан.

"Толкова доста се забавлявахме в Маями ", е написала звездата до фотографията.

Източник от обкръжението на поп звездата твърди, че тя е "луда " по новия си другар. Според него връзката им е почнала седмици преди Лейди Гага и Майкъл Полански да бъдат видяни да си разменят предновогодишни милувки в Лас Вегас.

Миналата година беше бурна за любовния живот на певицата. През февруари 2019 година Лейди Гага се раздели с годеника си Крисчън Карино след траяла две години връзка. Впоследствие на поп звездата беше приписана спекулация с артиста Джеръми Ренър.

Свързваха я и с артист Брадли Купър, с който Лейди Гага си партнира във кино лентата "Роди се звезда ", като даже я упрекваха за раздялата на Купър и манекенката Ирина Шейк. Лейди Гага и Брадли обаче в никакъв случай не потвърдиха да са имали интимни връзки.

Към края на годината певицата се раздели със звукорежисьора Дан Хортън след траял едвам няколко месеца разказ, за който беше обявено в разгара на лятото.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР