Най-новото попълнение на ЦСКА - София Симеон Александров сподели първите

...
Най-новото попълнение на ЦСКА - София Симеон Александров сподели първите
Коментари Харесай

Симеон Александров след трансфера си в ЦСКА - София: Една моя мечта се сбъдна

Най-новото попълнение на ЦСКА - София Симеон Александров показа първите си усещания от ситуацията в тима. Той описа за своя футболен път дотук и разкри, че една негова фантазия към този момент се е сбъднала. 

Юношеският национал, който мина на " Армията " от Септември (София), е стимулиран да се потвърди на Саша Илич, макар сериозната конкуренция в състава на " алените ". 
 Официално: ЦСКА - София притегли младок от Септември (София) Официално: ЦСКА - София притегли младок от Септември (София)
" Бях на осем години, когато започнах да играя в школата на Локомотив (Пловдив). Показах доста положителни игри и по-късно Септември ми прати покана. Не знаех дали мога да направя тази стъпка в София и да оставя фамилията си. Много съм удовлетворен, че направих тази крачка, тъй като демонстрирах доста положителни игри и завоювах доверието на Септември. 

Постепенно се приближих към мъжкия футбол - въобще не ми беше елементарно. Отличавам се с това, че съм доста бърз и техничен. Не ме е боязън да играя един на един. Семейството ми доста ми оказва помощ. С тяхната поддръжка съм стигнал дотук и съм им доста признателен. Те доста се зарадваха, тъй като това е доста огромен клуб. 
 Симеон Александров тренира на цялостни обороти Симеон Александров тренира на цялостни обороти
Като разбрах за ЦСКА, бях в потрес - толкоз огромен тим да желае 18-годишен футболист. Бях доста щастлив и това няма по какъв начин да се изясни с думи. Тук има доста положителни футболисти и ще ми бъде доста по-трудно. Трябва да печеля доверието на треньора и управлението. Трябва да се влагам на 120% в тренировките, с цел да може да си намеря място в тима. 

Тук конкуренцията е доста огромна, което ще ме направи по-добър. Очакванията са ми да покажа на ЦСКА, че неслучайно са ме взели. С положителни игри, голове и асистенции би трябвало да покажа, че заслужавам да играя. Бях доста щастлив от това, че почитателите ме одобриха доста добре. Мотивацията е на макс. От мен се чака да демонстрирам добра игра. Винаги съм си мечтал за огромни неща. Една моя фантазия се сбъдна - да играя в един доста огромен тим ", съобщи 18-годишният футболист пред клубната телевизия.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР