Най-новото попълнение на Челси-Жоржиньо, използва опита си да играе под

...
Най-новото попълнение на Челси-Жоржиньо, използва опита си да играе под
Коментари Харесай

Алонсо: Стилът на Сари е чудесен, Жоржиньо ни помага със съвети

Най-новото попълнение на Челси-Жоржиньо, употребява опита си да играе под управлението на мениджъра Маурицио Сари, с цел да помогне на другите в клуба да се приспособяват към новия жанр, съобщи бранителят Маркос Алонсо. Жоржиньо игра три сезона в Наполи и мина в Челси малко след назначението на Сари по-рано този месец.

Marcos Alonso on Sarri:

“So far, so good. I think he has a great style and we are just learning new things now to get used to it very quickly, and be ready for the Community Shield against Manchester City. "#cfc #ChelseaFC #Alonso #Sarri pic.twitter.com/NOd1KdWLlA
— Chelsea Extra (@CFCExtra) July 22, 2018
"Той е привикнал да играе по този метод и ще бъде от огромна помощ за всички. Жоржиньо ни дава препоръки, с цел да свикнем с този метод на игра. Работим върху нова групировка, нов жанр, който той желае от нас. Сари желае да пресираме съперниците, желае тимът да бъде едно цяло и да владее топката. Засега всичко е добре. Смятам, че този жанр е превъзходен и научаваме новите условия бързо. Ще сме подготвени за конфликта с Манчестър Сити за "Къмюнити шийлд ", съобщи Маркос Алонсо.

Челси се изправя против Манчестър Сити в среща за трофея "Къмюнити шийлд " на 5 август, преди да пътува до Хъдърсфийлд на остарялата на Висшата лига шест дни по-късно.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР