Най-новият сгъваем смартфон на Samsung е . Той е едно

...
Най-новият сгъваем смартфон на Samsung е . Той е едно
Коментари Харесай

Samsung определя бъдещето на смартфоните, а партньорството с Google създава потребителско изживяване от следващо поколение

Най-новият сгъваем смарт телефон на Samsung е . Той е едно от тези устройства, които имат капацитета да трансформират радикално другояче много праволинейния пазар на смарт телефони. И то с доста по-бързи темпове, в сравнение с сме очаквали. Само преди две години Samsung сподели първия Galaxy Z Fold и мнозина бяха скептични, че тези устройства въобще не са подготвени, имат купища проблеми и зараждащата се нова категория ще бъде неудачен опит за иновация. През 2021 година обаче, третата генерация на модела към този момент се усеща като артикул, който е тук, с цел да остане и да диктува бъдещето на смарт телефоните.



Samsung Galaxy Z Fold3 5G е устройство, което се отличава на първо място със сгъваемия си екран. За пръв път в категорията на сгъваемите телефони, той е оборудван със документ за водоустойчивост IPX8. Освен това, рамките му са построени от материала Armor Aluminum – най-здравият алуминий, употребен в миналото в направата на Galaxy смарт телефон. В допълнение, предният и задният похлупак на корпуса му са направени от най-здравото стъкло, употребявано до момента – Corning Gorilla Glass Victus. Така, Samsung дава на своите консуматори успокоение, че новите смарт телефони имат отбрана против драскотини на екрана и инцидентни рухвания на земята. Благодарение на платформата за мобилна сигурност на Samsung, наречена Samsung Knox, цялостната сигурност на хардуера и софтуера е обезпечена.



Голямата вест тук е, че Samsung вкарва поддръжка на S Pen - за първи път при смарт телефон със сгъваем екран.Това е същинска иновация. Стилусът, който беше запазена марка за Galaxy Note серията, в този момент към този момент е „ инструмент “ за още по-лесно ръководене на 7,6-инчовия екран на Galaxy Z Fold3 5G.

Флагманът употребява най-новия и бърз процесор, направен по 5-нанометрова технология. Той обезпечава по-голяма продуктивност, в това число при потребление на мощната камера, при мобилни игри и при мултитаскинг, подпомагани от увеличената бърза памет от 12 GB RAM.



Друга иновация е, че обичани приложения на Гугъл като YouTube и Gmail, са към този момент усъвършенствани за екрана на Galaxy Z Fold3, което надгражда потребителското преживяване на последващо равнище. Тази оптимизация на огромен брой от приложенията на Гугъл особено за екраните на новите сгъваеми устройства се дължи на мощните партньорски взаимоотношения на Samsung с Гугъл. През 2021 година тази колаборация към този момент е запечатана с чисто нов артикул, наименуван Wear OS Powered by Samsung – операционна система за най-новите смарт часовници на Samsung – Galaxy Watch4 и Galaxy Watch4 Classic.

Партньорството на Samsung и Гугъл, в композиция с многото нововъведения на дава на потребителите опция да надградят преживяването си на последващо равнище със супер интегриран програмен продукт.

Тясното съдействие с Гугъл покрива всички известни приложения като Gmail, Гугъл Duo, Гугъл Chrome, Гугъл Calendar, Гугъл Voice Assistant, Гугъл Pay и доста други, осигурявайки оптималната им работа и на разгънатия огромен главен екран, и на по-малкия челен. При електронната поща Gmail да вземем за пример потребителят вижда повече информация за входящите известия, в това число опция да отвори непрочетените в нов прилежащ прозорец или да гледа и двете полета паралелно в режим Multi View. При видеосрещите през Гугъл Duo могат да се пресъздават по едно и също време повече участници. По-голям брой прозорци могат да се отворят и в усъвършенствания уеб браузър Гугъл Chrome, а изгледите от Гугъл Maps се трансферират безпроблемно сред предния и главния екран.

Едно от значителните усъвършенствания е оптимизацията на обичаното приложение YouTube. Отворен на главния екран на Galaxy Z Fold3, той дава друго оформление и надграждащо потребителското преживяване. В новата версия на приложението, потребителите се любуват на повече миниатюри на предложени видеа, както и на забавни видеопредложения от канали, за които потребителят се е абонирал. Освен това Samsung дава безвъзмезден достъп до YouTube Premium за 4 месеца при покупката на Galaxy Z Fold3 и други определени смарт телефони от фамилията на Galaxy.

YouTube Premium дава куп преимущества на потребителите като унищожаване на рекламите при гледане на видео, извънреден достъп до наличието в канала YouTube Originals, както и благоприятни условия за изтегляне на видеа за офлайн достъп до тях и за гледане на видео във фонов режим. Платената версия дава достъп и до услугата YouTube Music Premium, още веднъж с опция за събаряне на песни и слушането им в офлайн режим.



Благодарение на новите оптимизации на известни и обичани от потребителите приложения на Гугъл, както и мощната съгласуваност сред устройствата в фамилията на Galaxy, Samsung предлага все по-пълноценно потребителско преживяване. Всъщност всички устройства, основани от разработчиците на Samsung, са част от огромна екосистема, обхващаща смарт телефони, смарт тв приемници, смарт часовници и даже смарт слушалки. Целта на компанията е да издигне на доста по-високо равнище цялостното преживяване на потребителите, повишавайки тяхната преданост към марката.

А в този момент, до 31.12.21 година, всеки който закупи мобилно устройство Samsung Galaxy от определена селекция от партньорската комерсиална мрежа на Samsung (офлайн или онлайн), ще се снабди с Galaxy Buds2 - на цената на смарт телефона. И по този начин, в случай че обобщим, при покупката на този месец можете да вземете освен неповторим флагман, а и слушалки Galaxy Buds2 на цената на смарт телефона, както и достъп до YouTube Premium за цели 4 месеца.

Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР