Най- новият рекламен клип на България – Move to move

...
Най- новият рекламен клип на България – Move to move
Коментари Харесай

Видеоклипът за България, за който сме единодушни

Най- новият рекламен клип на България – Move to move you , провокира вълна от реакции в обществените мрежи. И за разлика от доста други случаи преди, всички ние сме единомислещи - 98 секундното видео със слоган " Умно място с умни хора ", е в действителност впечатляващо. То ни изпълва с горделивост - освен тъй като децата на България печелят медали по света и у нас, освен, тъй като имаме IT експерти, бърз интернет и многовековна история и обичаи. А тъй като най-сетне някой ни върна вярата, че в България може да има невероятна реклама за България!

България - такава, каквато обичаме, такава, каквато желаеме да покажем по света! Във видео, изпипано до най-малкия подробност - с цел да ни допре, с цел да ни накара да вървим напред и да не стопираме да се развиваме, както внушава и труднопреводимата игра на думи   " Мove to move you! "

Клипът е на режисьора Мартин Илиев, оператор е Александър Станишев, а музиката е на Калоян Димитров. Автори на фрагментите с дрон са на Димитър Караниколов, Владислав Терзийски и Стефан Н. Щерев. Продукцията е на " Априори " под управлението на Александър Бърдаров и Живка Томова. 



Видеото е създадено за Българската организация за вложения (БАИ) като част от нова акция за позициониране на страната ни като позната и желана дестинация за вложения. Финансирано е със средства от оперативна програма  " Иновации и конкурентоспособност " и е единствено част от плана, който включва актуализиране на маркетинговата стратегия на страната с цел привличането на вложители, както и създаването на мултимедийни планове. 

 
#RestartБългария: Местността Узана – зеленото сърце на България
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР