Най-новият Lidl магазин в страната, който се намира в кв.

...
Най-новият Lidl магазин в страната, който се намира в кв.
Коментари Харесай

LIDL откри магазин номер 30 в София

Най-новият Lidl магазин в страната, който се намира в кв. Горубляне в столицата на бул. „ Самоковско шосе “ №99, отвори порти през днешния ден.

Това е 103-ият магазин на веригата в страната и 30-ият в гр. София. Откриването на обекта се организира при прецизно съблюдаване на всички ограничения за сигурност и отбрана на здравето на клиенти и чиновници.

Най-новият обект е издигнат съгласно новата идея на марката, с концепция да отговори в оптималната степен на условията и желанията на потребителите. Той се отличава с съвременен вътрешен дизайн, необятни и комфортни коридори, ефикасна класификация на стоките, както и с висока енергийна успеваемост. Разполага с паркинг със 79 паркоместа, съвременна и уютна комерсиална зала с обща повърхност от 1326 кв. м., а с откриването му веригата разкри и 25 нови работни места.

Магазинът се намира в непосредствена непосредственост до два основни булеварди в столицата и предлага постъпи и от бул. „ Самоковско шосе “, и от Околовръстен път. Той ще бъде комфортна за извършване на покупки локация, изключително при новоизграждащото се скоростно трасе на Околовръстното шосе. С този нов обект веригата ще даде достъп на от ден на ден консуматори до богат подбор от лични марки и артикули от български производители на оптимално съответствие качество-цена, ще пести времето им и ще прави извършването на покупки още по-лесно и прелестно за тях.

За откриването Лидл България ще предложи и специфична листовка с понижени хранителни и нехранителни артикули (месни артикули, бира, кашкавал, електрически принадлежности и други), а талони за еднократна отстъпка, годни единствено за този обект, ще зарадват клиентите в първите две седмици след отварянето му. Всеки клиент, който пазари за най-малко 25 лева в интервала 07-13.09., ще получи ваучър за отстъпка от 50% за определени сирена с марките Родна стряха и Milbona. А феновете на бирата, пазарували за най-малко 25 лева в интервала 14-20.09., ще могат да се насладят на обичаната си кехлибарена напитка, гарнирана с хрупкав чипс. Те ще получат талони за отстъпка от 50% за определени продукти от марките Perlenbacher и Snack Day. Повече информация за акцията може да бъде открита на www.lidl.bg/novmagazin.

 Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР