Най-новият филм на за , “, натрупа между 4,5 и

...
Най-новият филм на за , “, натрупа между 4,5 и
Коментари Харесай

Над 4,5 милиона паунда навъртя в кината само за ден на острова новият филм за Бонд

Най-новият филм на за, „ “, натрупа сред 4,5 и 5 милиона паунда в първия си ден в кината във Англия и Ирландия, съгласно продуцентите.

Филмът бе отлаган няколко пъти заради международната здравна рецесия и промишлеността следи от близко дали може да увеличи приходите от боксофиса до равнищата отпреди пандемията.
 Най-очакваните филми за 2021 година Най-очакваните филми за 2021 година
Филмовата промишленост се оказа една от най-засегнатите от резултата на ковид през 2020г. Много от огромните студиа пренаредиха графици...

Печалбите в първия ден на излъчването са с 13% по-високи от тези на „ Спектър “ (2015), само че с 26% по-ниски от тези на „ Скайфол “ (2012), заяви Universal Pictures.

„ Това е и най-мащабното английско кино издание на всички времена “, прибавят те.

Universal оповестява, че „ No Time To Die “ е отворил вратите на 772 кина във Англия и Ирландия в четвъртък - с 25 повече от предходния запис на „ Междузвездни войни: Възходът на Скайуокър “ през 2019 година

Повече от 30 000 души са участвали на среднощните прожекции във Англия и Ирландия, където през първите четири дни са продадени 1,6 милиона билети авансово, заяви студиото. Това надвишава общите предварителни резервации за „ Спектър “ с повече от 12% и е на една линия със „ Скайфол “.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР