Най-новият филм на Стефан Командарев В кръг“ ще направи световната

...
Най-новият филм на Стефан Командарев В кръг“ ще направи световната
Коментари Харесай

Най-новият филм на Командарев на конкурс в Сараево

Най-новият филм на Стефан Командарев „ В кръг “ ще направи международната си премиера в главната конкурсна стратегия на 25-тото издание на кинофестивала в Сараево, който ще се организира сред 16 и 23 август тази година.

Председател на журито тази година е режисьорът Рубен Остлунд, чийто финален филм The Square ( “Квадратът ”) завоюва Златна Палма на фестивала в Кан и беше номиниран за Оскар през 2017-а. Членове на журито са шефът на интернационалния кино фестивал в Ротердам, Беро Бейер, директорката на интернационалните филми на Netflix, Фуна Мадука, сръбската актриса Йована Стоилкович и македонската режисьорка Теона Митевска.

„ Щастливи сме от тази селекция. Това е ужасно място за премиера, като занапред ще стават ясни и останалите фестивали, в които ще участваме. Но за нас най-важната аудитория е тази в България и с най-голямо неспокойствие чакаме тръгването на „ В кръг “ по кината от 8 ноември “, споделя Стефан Командарев.

„ В кръг “ е вторият филм от плануваната трилогия след реализацията на „ Посоки “. Заглавието ще опише историите на три двойки патрулиращи служители на реда в нощна София. По образеца на първия филм и този също е сниман в един кадър за по-голямо влияние и достоверност. В лентата ще забележим Ирини Жамбонас, Павел Попандов, Асен Блатечки, Иван Бърнев, Васил Василев – Зуека, Стефан Денолюбов, Стоян Дойчев, Герасим Георгиев – Геро, Николай Урумов, Анастасия Ингилизова, Ованес Торосян и други Режисьор е Стефан Командарев, оператор Веселин Христов, сценаристи Симеон Венциславов и Стефан Командарев, продуценти Стефан Командарев и Катя Тричкова за „ Арго Филм “. Някои от актьорите участваха и в първия филм на Командарев „ Посоки “, който разказваше за таксиметрови водачи. Очаква се последният филм от трилогията да бъде отдаден на лекарите от „ Спешна помощ “.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР