Най-новата книга на Максим Бехар Световната PR революция“ беше официално

...
Най-новата книга на Максим Бехар Световната PR революция“ беше официално
Коментари Харесай

Бляскаво представяне на „Световната PR революция“ на Максим Бехар в София

Най-новата книга на Максим Бехар „ Световната PR гражданска война “ беше публично показана за първи път в България в книжарница „ Гринуич “. Събитието бе почетено от стотици посетители, измежду които мениджъри на огромни компании, дипломати, публицисти, представители на академичната общественост и на шоу бизнеса. „ Световната PR гражданска война: Как умните водачи съумяват в света на изменящия се PR “ (The Global PR Revolution: How Thought Leaders Succeed in the Transformed World of PR) “ бе показана от доктор Соломон Паси, президент на Атлантическия клуб в България, проф. Любомир Стойков, PR и медиен специалист, и Виктория Бисерова, шеф на издателство „ Ентусиаст “, което издава книгата в България.

„ Световната PR гражданска война “ на Максим Бехар, дълготраен публицист, сполучлив предприемач, посланик, притежател и управител на една от водещите PR компании в България M3 Communications Group, Inc., в началото излезе в Съединени американски щати, където реализира незабравим триумф. В продължение на две седмици книгата бе преди всичко по продажби измежду новите заглавия в секциите PR, Sales & Marketing и Career Advises на Amazon.com и продължава да е след най-продаваните нови книги в тази област.

„ Световната PR гражданска война “ съдържа отзиви на 100 от най-влиятелните PR специалисти от 65 страни от 6 континента и дава на читателите неповторим взор към актуалните връзки. Книгата е оценена като една от най-хубавите в света в региона на PR-a.

„ Има няколко неща, които могат да създадат човек благополучен, и едно от тях е да види толкоз доста свои другари и хора, от които се е учил, тук, в тази цялостна зала. Щастлив съм обаче и че България е първата страна след Съединени американски щати, в която книгата ми излиза, и това даже беше едно от изискванията ми пред американските ми издатели от Allworth Press. Надявам се всеки от читателите да научи най-малко един факт, едно изречение, една преживелица или един забавен проблем, който може да промени или бизнеса, или даже живота му “, съобщи създателят на „ Световната PR гражданска война “ Максим Бехар.

„ Работим с Максим Бехар за повторно и сме щастливи, че „ Ентусиаст “ издава „ Световната PR гражданска война “ в България. Книгата беше призната извънредно добре от читателите, като първият ѝ тираж в страната се изчерпа за по-малко от месец “, сподели Виктория Бисерова, шеф на издателство „ Ентусиаст “.
Източник: econ.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР