Най-новата - и вероятно последна част от популярния франчайз на

...
Най-новата - и вероятно последна част от популярния франчайз на
Коментари Харесай

Новият Индиана Джоунс оглави боксофиса в Северна Америка въпреки слабия дебют

Най-новата - и евентуално последна част от известния франчайз на " Индиана Джоунс, " победи конкуренцията в северноамериканския боксофис, демонстрират оценките на промишлеността в неделя, само че анализаторите означават слабия дебют на обичания на почитателите филм, заяви Агенция Франс Прес.


" Индиана Джоунс " -5 с Харисън Форд в ролята на археолога, който той направи прочут за първи път преди повече от 40 години, завоюва към 60 млн. $, съгласно Exhibitor Relations.

С това Инди измести от първото място анимационното продължение " Спайдър-мен: През вселената на паяка ", само че съгласно анализаторите това е слаб старт за петия филм за Индиана Джоунс.

" Оценките на публиката са положителни, до момента в който отзивите на критиците са хладни ", сподели Дейвид А. Грос от Franchise Entertainment Research.

Грос означи, че се счита, че филмът на Дисни е коствал цели 295 млн. $ преди маркетинга, само че добави, че евентуално ще навакса изоставането си в чужбина, където започва с продажби от 70 млн. $./БГНЕС

Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР