Най-модерните технологии в сферата на хемодиализата стъпват в Бургас. Този

...
Най-модерните технологии в сферата на хемодиализата стъпват в Бургас. Този
Коментари Харесай

Най-модерните технологии в сферата на хемодиализата стъпват в Бургас

Най-модерните технологии в областта на хемодиализата стъпват в Бургас. Този юни в града отваря порти профилиран медицински център Nephrolife, който ще предложи на пациентите в района висококачествено лекуване в уютна среда, оповестяват от лечебното заведение.

Те ще имат опцията да се срещнат от близко с активността, екипа и апаратурата на клиниката в границите на Ден на отворените порти, който ще се организира на 23-и юни (неделя). Центърът се намира на комфортно и умерено място - в к-с „ Изгрев “, зад мол „ Плаза “.

Опознавателната обиколка ще бъде разграничена на три сесии - от 10:00, 12:00 и 14:00 часа, като на гостите ще бъде обезпечен безвъзмезден превоз. Необходимо е авансово записване на тел. 056/55 55 88.

Сградата е оборудвана и обзаведена по метод, който да обезпечи на пациентите комфорт и приятна конюнктура, по време на лекуването. Всеки от тях ще има разполагаем персонално пространство с тв приемник и стойка за компютър или таблет, тъй че времето прекарано в центъра да минава незабелязано. В рамките на дневния си престой, пациентите ще могат да изпият чаша кафе или чай, да се насладят на леките закуски от менюто или просто да се отдадат на няколко часа с книга в ръка.

Пациентите ще могат да се възползват и от безвъзмезден превоз от и до здравното заведение в диализните дни.



Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР