Най-младият професор в Академията на МВР Илин Савов ще е

...
Най-младият професор в Академията на МВР Илин Савов ще е
Коментари Харесай

Това ли ще е новият вътрешен министър?

Най-младият професор в Академията на Министерство на вътрешните работи Илин Савов ще е номинацията на " ИТН " за министър на вътрешните работи в техния кабинет, написа АФЕРА.

Илин Савов е чиновник на службите за сигурност, професор е в Академията на Министерство на вътрешните работи, Военна академия „ Г.С. Раковски “ и Пловдивски университет „ Паисий Хелендарски “.

Той е роден през 1980 година. Военната си работа кара във Военноморските сили във Варна. През 2000 година стартира своята професионална кариера като шпионин в службите за сигурност на България. Многократно награждаван за реализирани високи резултати.

През 2004 година приключва бакалавърска степен „ Противодействие на престъпността и запазване на публичния ред “ в Академията на Министерство на вътрешните работи. През 2007 година получава магистърска степен по специалността „ Защита на националната сигурност “ в Академията на Министерство на вътрешните работи., а от 2010 година е магистър по право от ВСУ „ Черноризец Храбър “ – гр. Варна.

През 2013 година от научно жури в Академията на Министерство на вътрешните работи му е присъдена образователно-научна степен „ лекар “ в направление „ Национална сигурност “ на тематика „ Взаимодействие и съгласуваност сред СДОТО и оперативните служби на Министерство на вътрешните работи и ДАНС при използване на специфични разследващи средства “.

През 2015 година придобива академична служба „ доцент “ във Висше учебно заведение по сигурност и стопанска система – гр. Пловдив и е началник на катедра „ Национална сигурност “.

През 2017 година му е присвоено научното звание „ професор “ и е началник на учебно-научен център „ Национална сигурност “.

В интервала от декември 2017 година до декември 2018 година заема длъжността „ Ректор “ на Висшето учебно заведение по сигурност и стопанска система – гр. Пловдив.

От 2019 година е учител на постоянен щат в Академията на Министерство на вътрешните работи и Военна академия „ Г. С. Раковски “. Води курс лекции в бакалавърските и магистърските стратегии на Академията на Министерство на вътрешните работи, Военна Академия „ Г.С. Раковски “, Пловдивски университет „ Паисий Хилендарски “ и Нов Български университет.

Бел.ред.
И двете партии, и, дадоха обещание на гласоподавателите си мажоритарен избор и получиха общо 128 депутата. Сега ще изпълнят ли обещанието си?
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР