Най-малко трима юноши на Реал (Мадрид) са арестувани за предполагаемо

...
Най-малко трима юноши на Реал (Мадрид) са арестувани за предполагаемо
Коментари Харесай

Шок! Арести в Реал Мадрид, смайваща причина

Най-малко трима юноши на " Реал " (Мадрид) са задържани за хипотетично разпространяване на видео на полова тема с малолетно лице, съобщи представител на испанската полиция, представен от международните организации и Българска телеграфна агенция.

Арестите идват в извънредно внимателен за испанския футбол миг след обвиняванията в полово посягане против подалия оставка бивш шеф на футболната федерация на страната Луис Рубиалес. Той целуна Джени Ермосо по време на награждаването след Световното за дами.
-->
Вестник " Ел Конфиденсиал " заяви по-рано, базирайки се на свои източници, че са арестувани трима футболисти от академията, като те се подвизават в аварийния тим и третия състав на " белите ". Случаят стартира от подадена тъжба в полицията на 6 септември на Канарските острови от майката на малолетната жертва.

" Реал " (Мадрид) разяснява случая:

" Реал Мадрид афишира, че е научил, че състезател от академията (Реал Мадрид Кастиля) и трима играчи на Реал Мадрид C са дали изказване пред Гражданската армия по отношение на тъжба за хипотетично разпространяване на персонално видео в обществената мрежа WhatsApp. Когато клубът се запознае в детайли с обстоятелствата, той ще предприеме съответните ограничения “.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР