Най-малко трима души са загинали след стрелба във Фолс Тауншип,

...
Най-малко трима души са загинали след стрелба във Фолс Тауншип,
Коментари Харесай

Трима души са загинали при стрелба стрелба в Пенсилвания

Най-малко трима души са починали след пукотевица във Фолс Тауншип , Пенсилвания. Това удостовери пред CNN ръководителят на надзорния съвет на града Джеф Денс.

Денс съобщи, че случаят с приложимост на оръжие е бил " обвързван с домашно принуждение " и че причинителят е бил " въоръжен и рисков ", а местоположението му остава незнайно.

Освен това полицейското ръководство на градчето Мидълтаун заяви във Фейсбук, че е доказана пукотевица в градчето Фолс с " няколко простреляни жертви и към този момент не е известно дали те са целенасочени или инцидентни " .

" Полицията следи трафика и границите ни и не наподобява стрелецът да е навлязъл в рамките на градчето ни ", оповестиха от Мидълтаун.

От полицията предизвестиха хората да не пътуват в региона до второ разпореждане и подчертаха, че " обстановката е динамична и молим общността да вземе някои защитни ограничения [...].
 Най-малко двама са починали при гърмеж във фабрика в Пенсилвания
Най-малко двама са починали при гърмеж във фабрика в Пенсилвания

Властите водят следствие

Ако живеете в регионите, които граничат с Фолс, би трябвало да се укриете на място до по-нататъшно съобщение ".

По-късно в събота формалните управляващи оповестиха, че стрелецът, упрекнат в причиняване на гибелта на трима души в Пенсилвания, се укрива в резиденция в Трентън със заложници, откакто е избягал в Ню Джърси.

Идентифициран като Андре Гордън, на 26 година , хипотетичният причинител се споделя, че е направил стрелбата, като е карал откраднат автомобил, стрелял е и хипотетично е умъртвил още двама души, живеещи в резиденцията. Властите обаче към момента не са удостоверили.
 Четирима души починаха при пукотевица в Калифорния
Четирима души починаха при пукотевица в Калифорния

Други трима са ранени

Видеоклип, споделен от кореспондент от окръг Делауеър, демонстрира, че членовете на екипа SWAT е трябвало да се изкачат до втория етаж на постройката, като употребяват стълба и счупят прозорец, с цел да спасят двама души, които са били хванати като в капан вътре , където се допуска, че се е барикадирал обвиненият стрелец.

Не е ясно дали в постройката е имало други заложници.

Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР