Най-малко петима души загинаха, а повече от 20 бяха ранени,

...
Най-малко петима души загинаха, а повече от 20 бяха ранени,
Коментари Харесай

Най-малко петима са загинали в автобусна катастрофа в Германия

Най-малко петима души починаха, а повече от 20 бяха ранени, при автобусна злополука, станала през днешния ден покрай град Лайпциг в Източна Германия, съобщи, като се базира на информация от полицията и компанията транспортьор.

Breaking news from Germany::-

Several killed in coach crash near Leipzig, say German police.
Five reported killed and numerous others injured after FlixBus carrying 55 people overturned on A9 motorway.
— Global thing`s (@Globalthings12)

" Няколко души получиха смъртоносни пострадвания при тежкия случай на автомагистрала А9 ", написаха от полицията на провинция Саксония в " Екс ", заяви Ройтерс.

Около 9:45 ч. тази заран (10:45 българско време) водач на рейс на компанията " Фликсбус " изгубил надзор върху ръководството на транспортното средство и то излязло от автомагистралата, след което се е преобърнало. За момента аргументите за произшествието не са известни.

Спасителни хеликоптери и коли за спешна помощ са се отзовали на мястото на трагичния случай. Магистралата е била затворена и в двете направления. Шофьори на спрени коли са били помолени да освободят спешната лента.

ДПА отбелязва, че А9 е съществена автомагистрала, свързваща Северна и Южна Германия, като по нея минава значителен транспортен поток сред столицата Берлин и Мюнхен.

Смята се, че в рейса е имало 53 пасажери и двама водачи. Превозното средство е пътувало от Берлин за швейцарския град Цюрих.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР