Най-малко четирима души бяха убити в провинция Трабзон в Североизточна

...
Най-малко четирима души бяха убити в провинция Трабзон в Североизточна
Коментари Харесай

Най-малко 4 души загинаха при наводнения в турския град Трабзон

Най-малко четирима души бяха убити в провинция Трабзон в Североизточна Турция, в резултат на наводнения, провокирани от мощни дъждове, оповестява „ Сабах “.
Вътрешният министър Сюлейман Сойлу заяви, че четирима души са починали в региона на провинция Аракли, до момента в който трима други са ранени, а шест души са изчезнали.
По-рано губернаторът на Трабзон Исмаил Устаоглу сподели, че шестима души са били убити, само че по-късно броят на жертвите беше поправен. Спасителните екипи са съумели да разпознават останките на трима мъртви.
Устаоглу сподели, че в търсенето и спасяването са се присъединили и Органите за ръководство при бедствия и повреди (AFAD).
Наводненията покосиха редица турски квартали в Аракли, откакто непосредствен поток се препълни след неочаквани и поройни превалявания. Пожарникарите неотложно бяха изпратени на мястото на събитието, само че мъчно доближиха до засегнатите региони, защото отломките, донесени от наводненията, блокираха пътищата.
Губернаторът сподели, че наводненията са унищожили и четири къщи и офиси в региона и прикани локалните поданици да стоят настрани от засегнатите квартали.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР