Най-малко 30 мъртви и повече от 90 недохранени кучета са открити в центъра за спасяване на животни в Охайо

...
Депутатите от окръг Бътлър, Охайо, откриха приблизително 30 мъртви кучета
Коментари Харесай

Депутатите от окръг Бътлър, Охайо, откриха приблизително 30 мъртви кучета и кученца, в различни стадии на разлагане, натъпкани в хладилници и фризери по-рано тази седмица при спасяване на животни в Охайо. Според офиса на шерифа на окръг Бътлър е имало повече от 90 кучета и кученца, отстранени от това, което според депутати и следователи са „най-ужасните условия, които някога са виждали“.

Кучетата и кученцата са били държани в два различни имота в град Медисън в различни структури, каза офисът на шерифа. Една от структурите, открити от органите на реда, е гараж с повече от 25 затворени в клетка кучета и вътрешна температура от 89 градуса.

„Много животни“ бяха държани заедно в клетки, които бяха „пълни с урина, фекални вещества и без храна или вода“. В една клетка имаше майка и осем новородени кученца“, се казва в съобщение на шерифа.

Властите също откриха 11 възрастни кучета в „главната къща“, като „някои бяха затворени заедно“, според съобщението за новините.

Винсънт Лемарк Бърел беше арестуван за жестокост към животни и боеве с кучета, след като детективи откриха 106 кучета в лоши условия в дома му в окръг Полдинг. Винсент Лемарк Бърел беше арестуван за жестокост към животни и боеве с кучета, след като детективи откриха 106 кучета в лоши условия в дома му в окръг Полдинг. Офисът на шерифа на окръг Полдинг

Починалите кучета са намерени в пет хладилника и фризера, „някои от които не работещи“, в двата имота, се казва в съобщението.

„Заместник-надзиратели на кучета описаха условията в къщата като непригодни за живот. Миризмата беше достатъчно силна, за да изгори очите им и да им спре дъха. Условията бяха толкова ужасяващи, че заместник-пазачите на кучетата трябваше да напускат сградата много пъти, за да си поемат дъх“, се казва в съобщението.

CNN се опита да се свърже с офиса на шерифа на окръг Бътлър за допълнителен коментар.

Собственикът на спасителната служба за кучета я управляваше под търговското име „Ръце за помощ за пухкави лапи“, според съобщението.

Собственикът и операторът на спасителната акция, която полицията идентифицира като Ронда Мърфи, „е изправена пред десетки обвинения в пренебрегване и жестокост към домашни любимци, както престъпление, така и престъпление“, според съобщението.

CNN не успя да се свърже или да идентифицира адвокат на Мърфи.

Източник: cnn.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР