Най-малката дъщеря на дългогодишния кмет на село Долна Кремена, община

...
Най-малката дъщеря на дългогодишния кмет на село Долна Кремена, община
Коментари Харесай

Кметска щерка жъне успехи на международната бикини фитнес сцена

Най-малката щерка на дългогодишния кмет на село Долна Кремена, община Мездра, Румен Серафимов – Цветелина Серафимова, реализира влиятелни триумфи на интернационалната бикини фитнес сцена.

23-годишната състезателка завоюва два златни медала на шампионата 2022 IFBB Diamond Cup Skopje от спортния календар на Международната федерация по бодибилдинг и фитнес (International Federation of Bodybuilding and Fitness – IFBB), който се организира в столицата на Република Северна Македония.

Чаровната атлетка, която е приключила СУ „ Иван Вазов “ – гр. Мездра, а сега е студентка IV курс в НСА „ Васил Левски “, компетентност „ Кинезитерапия “, победи в категориите „ Бикини фитнес дами над 166 см “ и „ Бикини фитнес девойки 16-23 година “ Тя заслужи и „ IFBB Elite Pro Card ”, която й дава право да бъде включена в IFBB Elite Pro Ranking на най-хубавите състезатели в света в тази дисциплинираност.

В първата категория Цветелина изпревари представителката на Швеция Евелин Райг и Ребека Киндрич (Хърватска), а във втората – Катерина Милевска (Северна Македония) и още веднъж хърватката Ребека Киндрич.

„ УСПЯХМЕ!!! Нямам думи, с които да опиша това, което се случи през днешния ден!, показа по този мотив в обществената мрежа Цветелина Серафимова. Седмици и месеци на твърдоглав труд, ограничения и доста воля – и ето, резултатите са на разположение!

БЛАГОДАРЯ от сърце, на тези прелестни хора (б. а. на нейните треньори Ралица Кашинова и Венцислав Георгиев)! БЛАГОДАРЯ за напъните, които вложихте! БЛАГОДАРЯ за всяка една минутка, която ни отделихте! БЛАГОДАРЯ, че изживявате всяка болежка и благополучие наедно с нас! БЛАГОДАРЯ, че ни направихте ШАМПИОНИ и повярвахте в капацитета ни! И БЛАГОДАРЯ на себе си, че избрах вас! Надявам се, че сме оправдали доверието!

Не тим, а СЕМЕЙСТВО! Обичам ви! “

„ VR Pro Team! Отлично показване за нашите девойки на шампионата Diamond Cup Skopje, написа от своя страна треньорката Ралица Кашинова, която сега взе участие в четвъртия сезон на телевизионното риалити шоу „ Игри на волята “.

Цвети стана първенец в две категории – бикини фитнес дами и бикини фитнес за девойки и завоюва Про карта!

Невенка (б. а. Комсалова) съумя да вземе бронзов орден, като получихме страхотна противоположна връзка, която ни убеди че вървим в вярната посока!

Гордеем се с оценките и представянето ви!

Да си треньор е предопределение! Да имаш заслуга за сбъдването на фантазиите на твоите състезатели е едно същинско благополучие, което беше в действителност споделено.

Като състезатели и двамата знаем какви треньори сме имали и какви не сме имали! Знаем какво би трябвало да получи един играч, с цел да успее – и не, не приказвам за режим и тренировки! Говоря за непосредственост, шерване и това, че задачата е еднообразно мечтана от всички нас. Говоря за това, че тези слънца, станаха част от нашето семейство и съпреживяваме всяка тяхна страст, всяко терзание, всяка наслада, всички сълзи и сложни моменти, знаейки че има смисъл и има за какво!

Горди сме с това, че за толкоз къс интервал от време и двете са медалисти, конкурентни състезатели, състезатели, които са с позиция и не са за подценяване! С всеки минал сезон виждаме надграждане – това е задачата и подобен би трябвало да бъде процеса!

И да – може и натурално! И Цвети и Невена са безусловно натурални състезатели – без допинг и без диуретици! Единствено и единствено здрави тренировки, съблюдаване на хранителен режим, воля и доста отдаденост!

Продължавайте по този начин, девойки! Ние сме до Вас, поддържаме Ви и имаме вяра същински, че можете да бъдете още по-добри! “

Седмица по-късно Цветелина Серафимова завоюва още два медала на различен интернационален шампионат от спортния календар на IFBB. Това стана на 2022 IFBB Diamond Cup Serbia, който се организира в Ча̀чак, Сърбия. Тя завоюва сребърни медали в категориите „ Бикини фитнес дами над 165 см “ и „ Бикини фитнес девойки 16-23 година “. Първа и в двете категории се подреди класната чешка състезателка Юлия Свитакова.

„ Сезонът за мен завърши повече от сполучливо!, показа след шампионата в Сърбия Цветелина. Днес застанах до състезатели на доста високо равнище и това е горделивост за мен!

Благодаря ви за всичко, Ралица Кашинова и Венцислав Георгиев! Най-добрите треньори! Благодаря ви, че ви има! “  

При своя дебют на интернационалната сцена напролет на тази година Цветелина Серафимова стана балканска вицешампионка в категорията „ Бикини фитнес девойки 21-23 година “ на 31-ото Балканско състезание по културизъм, фитнес и бодифитнес (31st IFBB Balkan Bodybuilding, Fitness and Body-Fitness Championship), което се организира от 8 до 10 април в Княжевац, Сърбия.

Мирослав Гетов
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР