Най-логичното е всеки родител да е готов на всичко за

...
Най-логичното е всеки родител да е готов на всичко за
Коментари Харесай

Колко щедри са звездите към децата си

Най-логичното е всеки родител да е подготвен на всичко за детето си и да дава благо и драго за него. Но някои звезди несъмнено не познават граници и да подготвени да разпилян луди пари за всевъзможни капризи, единствено и единствено детето им да има нещо, което другите нямат.

Ето и някои от най-фрапантните образци на известни персони и техните наследници, които несъмнено са презадоволени и безусловно се чудят защо да си похарчат парите.

Бионсе и Джей Зи

Блу Айви постоянно попада в светлините на прожекторите, където театралничи с чантичка за няколко хиляди $ да вземем за пример.

Един от най-скъпите и екстравагантни дарове, които дребната е получавала от известните си майка и баща е кукла Барби, инкрустирана с диаманти .

Цената на играчката е 80 хиляди $ и идва като подарък за първия й рожден ден. Освен нея, Блу Айви си има и персонална вана, още веднъж с диаманти, за " скромните " 5000 $.

Марая Кери

Изпълнителката несъмнено знае по какъв начин да глези своите близначки. И това е видно и по обстоятелството, че за детската им стая са пръснати пари, що се касае за цяла забавачница - над 30 хиляди $ .

Публикация, споделена от AFK Furniture (@afk_furniture) на Мар 2, 2017 в 8:33 PST

Два големи жирафа, мечка с растеж, колкото на човек. Бял интериор с зелени акценти, тъкмо като че ли стаята се намира не в имението на Кери, а в кралски замък. Случи ли се тези девойки на майка.

Джей Ло

Латино дивата също има близнаци, за които не пести средства. Още дни след раждането им, тя ги подарява с идентични дрънкалки с диаманти за десетки хиляди $.

Пи Диди

Когато приказваме за рапър, евентуално чакаме малко по-нестандартен подарък. За да бъде и синът на Шон Комбс неприятно момче, като него, той му подарява чисто нов Майбах на цена към 360 хиляди $ . И това е подаръкът за 16-я рожден ден на Джъстин.

Том Круз и Кейт Холмс

Дъщерята на актьорската двойка несъмнено не пораства в ограничения, макар че родителите й са разграничени. Малката Сури е принцеса в собствен личен палат, в който може да си играе на воля с куклите си.

 Снимка 375573

Къща за игра за 24 хиляди $ може да звучи на мнозина като доста нерентабилна инвестиция, само че всеки с целите си, написа The richest. Освен това, дребната Сури към този момент има сбирка от обувки на стойност над 150 хиляди $ .

Дейвид и Виктория Бекъм

Подаръкът още веднъж е къща, само че този път... на дърво. И коства цели 50 хиляди $ . Тя е изненада за хлапетата на фамилията от преди една година и сигурно е обичаното им място за игри. Дори на порасналия към този момент Бруклин.

Салма Хайек

Актрисата и много богатият й брачен партньор вземат решение да не си играят на дребно и да затрупват щерка си с играчки и всевъзможни други капризи. Вместо това, родителите харчат 12 милиона $ за първокласно имение в Лос Анджелис, което е на името на детето им .

А до момента в който дребната се изнесе да живее там, всяка година заплащат по 50 хиляди $ такси за парцела.

 9 звездни двойки с огромна разлика във възрастта
Когато годините са единствено числа

9 звездни двойки, на които не им пука за разликата във възрастта

Сандра Бълок

Е, тук същи приказваме за много по-добре вложени пари. Актрисата купува на сина си картина на художника Анди Уорхол за 14 хиляди $ с концепцията, че хлапето може да я продаде за много повече, когато порасне.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР