Най-красивите репортерки ще са в телевизията на Слави Трифонов. Изваяните

...
Най-красивите репортерки ще са в телевизията на Слави Трифонов. Изваяните
Коментари Харесай

Най-красивите репортерки ще са в телевизията на Слави Трифонов

 Най-красивите репортерки ще са в малкия екран на Слави Трифонов. Изваяните хубавици от балет " Магаданс " дълго бяха мотив за спекулации по какъв начин ще се осъществят в новата политическа мощ на Дългия и в новата му телевизия. Хубавиците ще сменят танцовите тоалети с микрофони, защото част от тях ще са репортерки в новата телевизия 7/8.

Дългия не крие, че част от хубавиците ще се преквалифицират на журналистки, и пусна заставка за предаване, в която сексапилната танцьорка Ирина преследва с микрофон и неуместни въпроси незнаен мъж. Напористата кореспондентка и някогашна балерина е единствено част от новия екип на Слави. В малкия екран, която ще тръгне ден след балотажа за локалния избор, на бял кон се връща друга от звездите в " Шоуто на Слави ". Актьорът Мариан Бачев самичък описа, че от 4 ноември феновете могат да го гледат с изключение на в театралните постановки и в канала на Трифонов.

Вече стана ясно, че остарелият другар на Дългия от ку-ку годините Камен Воденичаров също ще е част от новия ефирен екип, а евъргрийнът в бандата Ванката ще води прогнозата за времето. Камен Во ще е лицето на шоуто " Вечерта на " Ку-ку бенд ", което Слави ще излъчва всяка сряда от 20.30 ч. Шоуменът съществено подгрява аудиторията си в обществените мрежи с филмови откъси на излъчвания от новата телевизия, само че към този момент програмата планува излъчването им да е единствено от 19 ч. до среднощ. " Бихме могли да влагаме в вести и утринни блокове ", обясни самият Слави, само че на този стадий няма задоволително потенциал, с цел да развие канала си, написа " България Днес ".

Преди ден Трифонов разгласява и формалната програмна скица на малкия екран си, която започва от този понеделник в 19 ч. В програмата ще има коментарно-публицистично предаване " Студио Хъ ", времето ще е показано от Иван Атанасов, " Вечер на актьорите ", " Шоуто на сценаристите ", " Вечерното шоу на Слави ", " Вечерта на Иван Кулеков ", " Вечерта на Ку-ку бенд " с водещ Камен Воденичаров. Първият формален посетител на Камен ще е певицата Мария Илиева в четвъртък.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР