Най-красивата сватба вдигна в бТВ новинарката Поли Гергушева. Тя показа

...
Най-красивата сватба вдигна в бТВ новинарката Поли Гергушева. Тя показа
Коментари Харесай

Най-красивата сватба в бТВ. Булка с гол гръб

Най-красивата женитба подвигна в бТВ новинарката Поли Гергушева. Тя сподели фотоси от сватбения си ден в обществените мрежи. Красивата водеща на късните вести наподобява приятно в дългата си бяла рокля с гол тил, която я прави освен елегантна, само че и супер секси.

Две тънки презрамки и една ефирна панделка са единственото, което краси задната горна част на роклята. Младоженката се е спряла на дреха на българска дизайнерка, учила в стилната столица Милано. Цените на неповторимите творения на младата моделиерка са напълно прилични за пазара у нас, наводнен от кичозни и извънредно скъпи булчински рокли, отбелязва Хотнюз.
-->
Поли може да си разреши да носи сходна разголена дреха, тъй като е запазила чудесната си фигура от състезанието Мис България, който не съумя да завоюва преди доста години. Сватбата на водещата е била в комплекс край София, а Полина и Борис избрали две двойки кумове - семейство за църковния брак и най-хубавите си другари за изнесения обред.

Семейството подписа църковния брак в Лозенския манастир “Свети апостоли Петър и Павел ”. Там синът им Борис носи пръстените на родителите си до олтара, а таткото на булката я съобщи в ръцете на брачна половинка ѝ.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР