Най-красивата китайка за 2019 Роузи Джу Син опита българското вино

...
Най-красивата китайка за 2019 Роузи Джу Син опита българското вино
Коментари Харесай

Най-красивата китайка опита българско вино

Най-красивата китайка за 2019 Роузи Джу Син опита българското вино Verano Azur и остана очарована от качеството му. Тя долетя от другия завършек на света особено за състезанието „ Мис Созопол “, на който винената серия Verano Azur на New Bloom Winery бе сътрудник.



Любопитна детайлност е, че точно определената за „ Мис Verano Azur” Ирена Иванова по-късно сграбчи и огромното отличие на „ Мис Созопол “, с което си обезпечи място и в националното съревнование „ Мис България “. Лентата и короната и бяха връчени от специфичната гостенка на състезанието Мис Китай и миналогодишната победителка Ива Димитрова. Ирена е висока 175 см и е с ограничения 85/68/92. От години се занимава с художествена гимнастика, на което се дължи и съвършената й фигура, а тази година ще е студентка в Икономическия Университет във Варна - компетентност Аграрен бизнес.


Церемонията, която конкурираше по искра и организация международните състезания, се състоя в туристически обект номер 1 на България Замъка "Влюбен във вятъра " в Равадиново. На награждаването участваха над 200 души. Подгласнички на Ирена станаха 18-годишната Ралица Ненова, Магдалена Спиртова и Александра Загорчева и двете на 16 години.


Verano Azur е една от най-популярните марки на родния винен пазар и емблематична за New Bloom Winery. Тя показва „ слънчевата страна на живота “. Цялата серия е отдадена на дребните удоволствия в живота, които са на едно развъртане на винтовата капачка разстояние. Тази година в серията бе стартирано ново бяло вино, създадено от италианския вид Глера, по-познат с името „ prosecco”. Именно от него в Италия вършат пенливото и по този начин известно едноименно вино. У нас експериментаторите от New Bloom Winery са засадили 300 дка край с. Найден Герово и го стартират в неговия „ спокоен “ вид – т.е. без мехурчета. Марката се трансформира в обичан летен аксесоар на родните красавици
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР