Най-красивата българка за 2013-та година Нанси Карабойчева не е имала

...
Най-красивата българка за 2013-та година Нанси Карабойчева не е имала
Коментари Харесай

Мис България Нанси Карабойчева израснала в нищета, майка й нямала пари дори за вафла

Най-красивата българка за 2013-та година Нанси Карабойчева не е имала звезден и блестящ живот от дете. Напротив, тя е израснала в много оскъдно семейство, което не можело да си разреши даже нужни хранителни артикули. Красавицата, която напусна „ Фермата “, сама призна за сложния си живот.
„ Израснах доста оскъдно, дори майка е плакала , когато не може да ми купи вафла. Родителите ми обаче са доста борбени, ходеха в чужбина на сезонна работа, с цел да можем да си построим къща... Мъжът ми е моята горделивост. Той сбъдна фантазиите ми, свързани с волейбола, които аз не съумях да реализира. Срещнах го в залата, той си имаше гадже, пристигнаха да упражняват с нас. Ние го познавахме, тъй като тогава беше юношески национал и всички го харесвахме скрито. Всичко стана инцидентно “ – разкрива Нанси, която преди 5 години се омъжи за волейболиста Добромир Димитров.

Двамата си споделиха „ да ” на 31 юли 2018 година в Пазарджик, родният град на спортиста. За сватбения си ден тя бе с дълга бяла рокля с пай ръкав, която да акцентира стройната ѝ фигура. Тоалетът бе доста гръмък поради мънистата, дантелата и транспарантните детайли. След венчавката миската добави с тире семейството на брачна половинка си към своята.

Блондинката от село Юнаците се среща с волейболиста, когато е на 17 години. След 7-годишна връзка тя получи годежен пръстен. Година и половина след сватбата миската се усъмнила, че е бременна.

„ Два-три дни по-рано започнах да се усещам малко по-странно и да чувствам нещо, само че почтено казано, не го чаках. Мислех, че просто се заблуждавам или сама си внушавам. Много искахме бебе със брачна половинка ми ”, споделя Карабойчева. Минали още няколко дни и решила да си направи тест за бременност. „ Когато видях двете чертички, разбрах, че това е най-щастливото нещо, което ми се е случвало ”, споделя през днешния ден Мис България 2013. Заедно с Добромир решили, че желаят бебе близо половин година преди да разбере, че е бременна.

„ Оставихме го на ориста – когато е писано, ще се случи ”, споделя Карабойчева, която към този момент е горда майка на двама сина.

На път към аптеката, с цел да си купи теста за бременност, напълно инцидентно срещнала брачна половинка си. Разбира се, споделила му накъде се е запътила. Прибрала се, видяла двете чертички и го оставила в банята с концепцията той самичък да го види. „ Това се случи към 14 ч. Мъжът ми върви няколко пъти, обаче очевидно не го е забелязал.

Аз към този момент започнах да си мисля, че има нещо, че надали не изпитва някакъв боязън или не желае да разяснява тематиката, тъй като още е доста рано. Тестът не подсигурява, че е 100% доказано. Оказа се обаче, че е бил доста заплеснат. В рамките на 5-6 часа, в които той неведнъж влиза и излиза от банята, въобще не е видял теста ”, споделя 30-годишната русокоска.

Вечерта не издържала и го попитала за какво не желае да разискват тематиката. Тогава схваща, че той изобщо не знае защо става въпрос. „ Почувствах се доста неуместно, тъй като желаех да е някаква изненада, а най-после надали не се бях разсърдила леко, че не разясняваме нищо по въпроса ”, спомня си със смях хубавицата.

Добромир Димитров почнал да търси теста за бременност, който половинката му към този момент прибрала в кутийката. „ Той даже не разбра, че е позитивен. Всъщност му споделих, че съм го направила и доста дълго време не разясняваме резултата му. Започна да търси по всички страни. Намери го и застина с усмивка на устата. После стартира да ме прегръща. И двамата изпитахме голямо благополучие ”, признава Нанси, която разкри радостната новина в обществените мрежи чак в шестия месец.

„ До 5-ия месец даже най-близките ми другари не знаеха, тъй като въобще не ми личеше. Не бяхме споделили съвсем на никого с изключение на на родителите си и на сестра ми ”, спомня си Мис България 2013, която доникъде на 5-ия месец карала доста тежка бременност и свалила 9 кг.

„ Почти нямах мощ да стана от леглото. Най-важното през това време беше, че всичко с бебето е наред. Даже е парадоксално, че плодът растеше относително по-голям за седмиците, в които бях, а пък аз отслабвах ”, спомня си Карабойчева. Синът й Матей се появи на бял свят през юли 2020 година, в разгара на пандемията от Ковид-19. Само няколко месеца по-късно миската заяви, че е бременна още веднъж. Тя е заченала за повторно едвам три месеца след появяването на Матей.  На 17 юли 2021 година Нанси роди втория си правоприемник Йоан. В рамките на една година русокоската даде живот два пъти. Разликата сред синовете й е тъкмо 12 месеца.

Нанси от пловдивското село Юнаците е една от най-одобряваните носителки на купата „ Мис България “ откакто стана първата и единствената миска, определена посредством риалити формат, сходен на „ Биг Брадър “, който беше излъчен в народен ефир. Карабойчева подсети за себе си в новия сезон на „ Фермата “, където я гледахме до преди седмица. По време на една от борбите миската контузи тежко коляното си. Оказа се, че тя има три разнообразни разкъсвания и не може да продължи присъединяване си в шоуто, защото възобновяване ще е дълго. Нейният брачен партньор Добромир Димитров пристигна да я вземе на ръце.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР